Pilihan Editor

Aktifkan Hujung Minggu Anda Di Karnival Jom Heboh, Hadiah Menarik Menanti!

“Hujung minggu ni nak buat ye? Bosan lah asyik shopping nanti lari bajet…”

Hujung minggu datang lagi! Mesti sudah fikir apakah aktiviti yang dilakukan kan? Asyik shopping, tengok wayang atau makan-makan saja, lama-lama tentu bosan juga. Apa kata hujung minggu ini anda cuba sesuatu yang lain tetapi dalam masa sama menyihatkan. Apa yang lagi penting, tak perlu keluar sesen pun. Ada peluang menang hadiah lagi. Siapa excited mahu join?

Jom Sihat @ Jom Heboh!

Mulakan hujung minggu anda dengan sesi tarian kecergasan iaitu zumba bertenaga bersama Hanif Shawn! Penyertaan adalah percuma dan anda berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah bernilai RM4000! Siapalah yang nak bagi hadiah wang ringgit macam tu kalau kita tak sertai kan?

Daftar sekarang!

Bila dan di mana? Boleh check butiran di bawah. Apa yang anda kena tahu, untuk 200 peserta terawal, ada hadiah menarik menanti dan biskut Belvita sebagai sarapan untuk memulakan pagi anda dengan bertenaga. Apa tunggu lagi? Ayuh daftar!

Tarikh: 28 JULAI 2018

Masa: 7.45 AM – 9.45 AM (Pendaftaran bermula 7 pagi) – WALK IN & ONLINE

Tempat: KL Sports City, Bukit Jalil, Kuala Lumpur

Isi borang di SINI untuk mendaftar. Jumpa di sana!

Yang Popular

To Top