Hebahan

6 Sebab Anda Perlu Hadir Pelancaran Mumsluv Di Bangi Gateway 26 November Ini – Tak Datang Rugi

55
SHARES

Ramai yang mencari baju menyusu kerana rekaan khusus untuk fungsi ini memang agak terhad. Bagaimana pula dengan baju menyusu muslimah, pasti lagi sukar kan untuk mendapatkannya?

Bersempena pelancaran Mumsluv di Bangi Gateway pada hari Sabtu 26 November ini, jom kita tengok 6 sebab kenapa anda perlu hadir ke pelancaran butik Mumsluv.

mumsluv

6 Sebab Anda Perlu Hadir Pelancaran Mumsluv Di Bangi Gateway 26 November – 4 Disember

1. Baju menyusu dan mengandung mempunyai bukaan menyusu jenis selak

Ada terdapat banyak baju mensuyu di luar sana, tetapi baju menyusu ini sangat senang untuk digunakan

2. Baju mempunyai pelbagai bukaan menyusu mengikut keselesaan ibu

Terdapat banyak baju menyusu, ada yang menggunakan selak, ada yang berbutang, dan ada juga yang berzip. Tetapi jangan risau, kesemuanya mempunyai lapik inner di dalam.

3. Tak perlu gosok

Bagi ibu yang sibuk bekerja, sudah tentu anda mahu jimatkan masa bukan? Ya, dengan fabrik terpilih yang sejuk, ia amat sesuai untuk digunakan di Malaysia.

bella-sale-butik

4. Pilihan fesyen yang sesuai utk hamil dan menyusukan anak

Siapa kata sebagai seorang ibu, anda tidak boleh bergaya? Terdapat pelbagai rekaan yang menarik, anda pasti menjumpai sesuatu yang sesuai dengan anda

5. Jimat dan berbaloi dan boleh pakai lama

Baju menyusu tidak semestinya dipakai sewaktu anda baru melahirkan anak sahaja, bahkan ianya boleh digunakan sepanjang masa. Dengan suasana ekonomi yang tidak menentu sekarang ini, pastikan pilihan yang tepat di mana anda boleh menggayakan baju ini pada bila-bila masa sahaja.

kalsom-sale-butik

6. Diskaun sehingga 70% dari 26 November – 4 Disember 2016

Pastikan anda datang beramai-ramai dari 26 November sehingga 4 Disember 2016 ini kerana terdapat diskaun sehingga 70%. Kalau tak perlukannya sekarang pun, boleh juga simpan untuk hari yang mendatang.

madelyn

Oleh itu, jangan lepaskan peluang untuk hadir ke pelancaran Mumsluv di Bangi Gateway. Tapi anda perlu cepat, sementara stok masih ada.

img_6980

Alamat: MUMSLUV, B-17-G, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Pekeliling Seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi,Selangor Darul Ehsan (bersebelahan Teh Tarik Place)

Nombor telefon: 013-2884416

Facebook: Mumsluv Bangi Gateway / Instagram: mumsluvbangigateway

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×