Famili

5 Punca Pop-up Store honestbee Jadi Tumpuan! Memang La! Part Last Tu Semua Orang Dok Tunggu!

Baru-baru ni honestbee dah lancarkan pembukaan pop-up store pertama mereka di Lot 10. Memang meriah gila! Ramai yang datang dan berbelanja dengan honestbee. Siap dapat promo kod tambahan lagi bila berbelanja di pop-up store mereka. Menarik kan?

PICK UP BARANG ANDA SERTA-MERTA!

Jika sebelum ini mereka dikenali sebagai apps pembelian barangan secara online, tapi kini dengan adanya pop-up store, anda boleh shopping melalui apps dan pick up barangan anda serta-merta. Pekerja mereka akan  dapatkan pesanan anda dan pastikan tiada barangan yang kurang walau satu pun.

KINI ANDA BOLEH BERBELANJA TANPA CASH!

Anda pasti puas hati sebab servis mereka memang tip top! Mengetengahkan konsep shopping dalam talian, tiada wang tunai yang digunakan dalam transaksi pembelian. Sebaliknya, setiap pembayaran hanya diterima melalui transaksi kad debit atau kad kredit.

ADA FRESHLY COOKED FOOD! MACAM-MACAM LAGI OIT!

  

Jadi lepas ni tak payah la susah nak bawak duit banyak-banyak. Bahaya kalau kena ragut dan seluk saku oleh penyeluk yang mungkin berada di mana-mana. Oh sebelum tu, dekat pop-up store ada juga jual makanan daripada The Bowls, Pezzo Pizza dan macam-macam lagi. Siap ada sandwich dan aiskrim tau! Jadi anda kena singgah pop-up store mereka dekat Lot 10 ni! Serius best!

honestbee SENTIASA TERSENYUM MELAYAN KERENAH ANDA!

Kalau nak tahu pekerja honestbee cukup mesra dalam melayan pelanggan.  Pelbagai barangan anda boleh dapat dekat sini. Rambang mata nak pilih. Yang penting semuanya barangan berkualiti. Nak beli barang dapur better pakai apps mereka, jangan risau pesanan anda akan sampai di hadapan pintu rumah tau!

ADA PROMO KOD KHAS BUAT ANDA PEMBACA SL!

Khusus buat anda semua pembaca Sirap Limau honestbee nak bagi promo kod istimewa tau! Macam cara nak guna? Mudah sahaja! Pertama download apps honestbee dan sign up. Lepas tu sahkan akaun anda dan mula lah shopping barangan yang anda nak. Nanti masa nak buat bayaran, masukkan kod yang telah disediakan. Taraaaaaaa… Mudahkan!

12 HARI YANG MENGUJAKAN! ADA PELBAGAI TAWARAN!

Untuk tambahkan lagi kemeriahan sempena sambutan krismas dan tahun baru yang bakal berlangsung tidak lama lagi, honestbee pop-up store buat promosi berlainan pada hari-hari terakhir ni! Inilah 12 hari yang bermakna dan lebih mengujakan sebab ada promosi tambahan untuk anda. Awesomekan?

Jadi apa lagi yang anda tunggu, jom shopping dengan honestbee, confirm puas hati. Promo kod adalah seperti yang tertera dibawah! Enjoy! Nak tahu lebih lanjut tentang promosi khas ini? klik sini ya!

Promo Kod: POP30

Off M30 bila anda belanja minima  RM80:

Terma dan syarat:

  • 1. Hanya sah di Pop-up store honestbee.
  • 2. Sah sehingga 1 Januari 2018.
  • 3. Hanya untuk pelanggan baru sahaja.
  • 4. Tidak sah digunakan bersama promo kod yang lain. 
  • 5. Sah bagi kawasan servis honestbee.

Promo Kod: POP10

off RM 10 bila anda belanja minima RM 50

Terma dan syarat:

  • 1. Hanya sah di Pop-up store honestbee. 
  • 2. Sah sehingga 1 Januari 2018.
  • 3. Tiada had penggunaan.
  • 4. Tidak sah digunakan bersama promo kod yang lain. 
  • 5. Sah bagi kawasan servis honestbee.

Promo CodePOPFD5

OFF RM 5 bila anda belanja minima RM 10

Terma dan syarat:

  • 1. Hanya sah di Pop-up store honestbee. 
  • 2. Sah sehingga 1 Januari 2018.
  • 3. Hanya untuk pelanggan baru sahaja.
  • 4. Tidak sah digunakan bersama promo kod yang lain. 
  • 5. Sah bagi kawasan servis honestbee.

 honestbee

Yang Popular

To Top