Hebahan

5 Hadiah Premium Yang Superb Bagi Setiap Pembelian Vivo V5Plus! Banyaknya! Jom Terjah!

6.8K
SHARES

Bermula 15 Julai 2017 hingga 6 Ogos 2017, hanya dengan beli smartphone Vivo V5Plus, Vivo nak buat promosi kali ni dengan beri anda bukan satu, bukan dua, tapi LIMA hadiah premium macam tu je! Betul ke admin? Macam mana? Admin akan bagitahu caranya!

BELI SMARTPHONE VIVO V5PLUS DI OUTLET VIVO YANG BERDEKATAN

 

Caranya mudah. Dalam tempoh 15 Julai 2017 hingga 6 Ogos 2017, anda beli smartphone Vivo V5Plus di outlet Vivo berdekatan, kemudian anda akan dapat Baucer Penebusan Hadiah Premium secara percuma! Wohoo memang best!

Baucer ini hanya boleh ditebus di outlet Vivo yang anda beli smartphone Vivo V5Plus tu, pada 8 Ogos 2017 hingga 10 Ogos 2017 sahaja. Jadi jangan lupa tebus ya! Sayanglah kalau anda dah beli tapi tak ambil kelima-lima barang premium yang Vivo nak bagi. Hadiahnya semua memang gempak!

HADIAH-HADIAH PREMIUM YANG HEBAT DARIPADA VIVO

Poster Promosi 5x Ganjaran Hebat Dari Vivo

Antara hadiah menarik bagi setiap pembelian smartphone Vivo V5Plus:

  1. 12 Bulan Screen Protection.
  2. Leather cover yang dijamin selamat digunakan.
  3. Phone case yang nampak cool.
  4. Tiket wayang percuma untuk dua orang.
  5. Pek hadiah khas dari Vivo.

Istimewanya promosi kali ni, Vivo nak bagi anda WARRANTY 1 TAHUN untuk ganti skrin. Sekiranya skrin smartphone Vivo V5Plus yang anda beli tu tiba-tiba retak, pecah, rosak, calar, dan sebagainya, anda bolehlah pergi ke pusat servis Vivo untuk ganti skrin tu. Cas perkhidmatan untuk ganti skrin?

Jangan risau, kali ni memang bagi free of charge je untuk anda yang dah beli smartphone Vivo V5Plus. Wow memang syok gila kan? Tapi boleh tebus hanya sekali sahaja tau. Dan ia tamat tempoh dalam 12 bulan dari tarikh pembelian. Jangan lupa tu!

Apa anda tunggu lagi, jom serang outlet Vivo yang berdekatan, beli smartphone Vivo V5Plus, dan dapatkan LIMA hadiah premium dari Vivo! Promosi bermula dari 15 Julai 2017 hingga 6 Ogos 2017 dan tebusan hadiah hanya dibuat dari 8 Ogos 2017 hingga 10 Ogos 2017. Outlet vivo menanti anda!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×