Cantik

3 Sebab Kenapa Max Fashion Jadi Kegilaan Ramai! No 3 Tu Memang Betul Sangat! Patutlah Orang Serbu!

9.1K
reads

Isteri: Abg… Brand baru yang kita pernah shopping dekat IOI City Mall nak buka kedai dekat KL la! Sukanya!

Suami: Tak cukup lagi ke baju sayang? (si suami menjeling isteri)

Isteri: Mana ada abang, baju sayang sikit je…( baju dah penuh satu almari)

Suami: Tu apa tu.. ( tuding jari pada almari sambil tersenyum)

isteri: Eh! Tu baju abang sekali la…(sambil kenyit mata pada suami)

Beginilah kerenah isteri bila nak berbelanja. Ye la! Isteri mana je yang tak nak nampak menarik di mata suami dan orang ramai kan? Mestilah nak jaga air muka suami selain untuk kepuasan diri. Tambahan pula, kalau boleh dapat baucer tunai RM 25 dengan beg tote denim apa salahnya kan? Tak ke untung macam tu… Sambil shopping siap dapat hadiah percuma lagi!

SATU STOP! TAPI SEMUA LENGKAP…

Inilah untungnya bila anda lock date anda pada 16 November ini dan serbu butik Max Fashion Malaysia dekat Sunway Putra Mall. Kalau nak tahu Max Fashion menjual pakaian dari jenama mereka sendiri meliputi pakaian lelaki, wanita dan kanak-kanak. Apa pelbagai barangan seperti bag, kasut dan aksesori bukan baju je tau! Boleh shopping from head to toe dekat satu tempat je.

Lepas ni, tak payahlah susah-susah nak drive pergi dua tiga tempat nak beli baju semata. Tambah menarik, sempena pembukaan butik kedua mereka di Sunway Putra, Max Fashion Malaysia nak bagi baucer tunai bernilai RM 25  dan percuma beg tote denim kepada 300 pelanggan pertama kedai mereka.

KASUAL! TRENDY TAPI SOPAN JIKA BIJAK DIGAYAKAN!

Mengetengahkan fashion yang berkonsepkan santai & kasual, rekaan Max Fashion Malaysia sesuai untuk digayakan ke mana-mana sahaja termasuklah untuk ke pejabat, outing bersama keluarga dan lepak dengan kawan. Nak pakai saja-saja di rumah pun boleh. Hot mama dan papa la katakan… Macam dalam TV tu!

Selain itu, Max Fashion turut menawarkan pakaian formal, pakaian sukan, pakaian dalam dan denim. Memang banyaklah pilihan yang ada. Rambang mata oit! Semuanya cantik-cantik belaka.

Pakaian Max Fashion Malaysia ni memang meletup habis! Rekaannya memenuhi citarasa mereka yang berusia lawal dan lewat 20-an selain, tampak sopan dan trendy jika anda bijak menggayakannya.

ADA LEBIH 3000 GAYA DENGAN HARGA SERENDAH RM39! BERBALOI!

Dengan harga serendah ni, nak belikan untuk satu family pun boleh. Nanti boleh la OOTD beramai-ramai. Kelas kau Jah! Nampak sopan dan menarik gitu! Ye la! Berkahwin bukan alasan untuk tampil ala kadar sahaja. Sebaliknya kena la jaga penampilan baru la kasih sayang suami makin menggebu! Lepas tu, boleh la imbau kembali masa tengah hangat bercinta dulu… Sweet sangat!

Apa lagi yang anda tunggu… Inilah peluang anda untuk dapat baucer bernilai RM 25 dan beg tote denim ekslusif dari Max Fashion Malaysia tapi cuma untuk 300 pelanggan pertama sahaja! Jadi, jom ramai-ramai kita pakat singgah  Ground floor, Sunway Putra Mall pada 16 November ini. Jangan lupa bawak beg besar ye, macam-macam ada, harga pulak sangatlah berpatutan.

 Facebook: https://www.facebook.com/MaxSoutheastAsia/

 Website: http://www.maxfashion.my/

 

Yang Popular

To Top