Dapur

1 Minuman 2 Rasa – Susu Frog Bang Dari Tealive Pasti Buat Anda Terangkat! Try Jom!

6.8K
reads

Ha! Kalau nak tahu baru-baru ni admin dijemput oleh pihak Tealive! Ekslusif ye! Untuk rasa dan nikmati sendiri minuman terbaru mereka susu Frog Bang. Sungguh menyelerakan dan memang kena dengan tekak orang kita itu sahaja yang admin boleh kata tentang minuman terbaru Tealive kali ni.

MENYEGARKAN! RASA YANG SUNGGUH UNIK TAPI SEDAP!

Minuman yang disediakan menggunakan susu segar, dan gula merah yang dimasak bersama topping bebola jeli ini cukup fresh dan sesuai dinikmati begitu sahaja mahupun bersama snek dan kudapan semasa minum petang. Bagi admin la, rasa bebola jeli  yang lebih lembut dan masih kenyal sedap sangat bila digabungkan dengan gula merah dan susu segar. Rasa manis-manis lemak!

NAMA UNIK! SUSU FROG BANG TERJEMAHAN DUA GABUNGAN RASA!

Sesuai sangat untuk dinikmati masa tengah chill dan luangkan masa dengan kawan! Rasa dia memang BOOM!

Jangan salah anggap pulak tau, susu Frog Bang sebenarnya bermaksud minuman dari dua rasa iaitu bebola jeli panas suam-suam dan susu segar bersama ais. Gabungan yang cukup unik bukan? Rasanya memang nice & smooth. Sesuai untuk dinikmati oleh pelbagai peringkat umur!

TAK ADA TEA! PILIHAN YANG BERBEZA!

Anda boleh tengok sendiri bagaimana minuman anda disediakan. Tak ada yang disembunyikan! Jadi tak perlu ada rasa ragu dan bimbang tentang kandungan minuman.

Bagi mereka yang tak minum tea ini adalah minuman alternatif anda di Tealive dan paling best susu Frog Bang ni hanya boleh dapat dekat Tealive je! Tempat lain boliao tau! Mengenai penyediaan minuman, tak perlu anda bimbang sebab Tealive memang mengutamakan kebersihan dan kepuasan pelanggan mereka.

Walau ramai beratur tapi kejap je! Servis mereka memang pantas. Tak perlu lama menunggu.

So, Anda kena singgah dan rasai sendiri macam mana bestnya rasa minuman baru ni! Ekslusif hanya di Tealive! Paling best servis mereka tip top habis. Cepat dan pantas je! Walau masa admin datang kena beratur panjang tapi sekejap je tunggu dah dapat order.

Jadi apa lagi yang anda tunggu? Make sure anda lock date anda pada 4 Disember ini dan serbu Tealive untuk rasai sendiri cetusan rasa susu Frog Bang yang disajikan khas hanya di Tealive.

 Facebook: https://www.facebook.com/tealiveasia/?fref=ts

 Website: https://www.tealive.com.my/

Yang Popular

To Top