Famili

[VIDEO] Tak Sedar, Anak Dah ‘Jamah’ Seekor Lipas…

37
SHARES

Memang bila anak sudah mencapai usia empat bulan ke atas, inilah masanya mereka suka mengeksplorasi dengan keadaan sekeliling mereka. Pantang ditinggalkan oleh ibu walaupun sekejap, pasti ada sahaja barang yang mahu dimasukkan ke dalam mulut. Pun begitu, bukan semua ibu bapa dapat memantau anak-anak mereka sentiasa selama 24 jam. Ada masanya anak terpaksa dibiarkan berseorangan sebentar sementara penjaga membuat kerja lain.

Namun, dalam tempoh singkat itulah macam-macam boleh terjadi. Seperti perkongsian seorang wanita, @rianaria21 di TikTok di mana anaknya ‘menjamah’ seekor lipas sehingga tinggal kaki sahaja!

TAK SEDAR ANAK DAH MAKAN LIPAS!

Jelasnya, dia tidak menyedari kewujudan lipas tersebut berhampiran lokasi anaknya. Sebaik sahaja dia sedar, bayi itu sudahpun menjamah lipas berkenaan sehingga tinggal kaki sahaja. Malah, tangan bayinya juga melekit setelah memegang dan memakan serangga itu.

Melihat video berkenaan, ramai yang menyuruh wanita itu membawa bayinya ke hospital gara-gara risau kesan sampingan. Hal ini kerana sudah kita ketahui lipas mempunyai banyak kuman.

@rianaria21⚠️WARNING⚠️ 😭😭😭 ##fypシ゚ ##fypdonggggggg♬ original sound – Riana Ramlan

Sumber: TikTok @rianaria21

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×