Famili

[VIDEO] Syafie Naswip Kongsi Cabaran Menjadi Rider Di Bulan Ramadan Semasa PKP.. RESPECT!

159
SHARES

Disebabkan penularan COVID-19, ramai yang tengah susah kerana kehilangan  sumber pendapatan. Pelakon terkenal macam Syafie Naswip pun terjejas sebab banyak ‘job’ yang dibatalkan. Haa.. Tapi Syafie Naswip selamba je pilih untuk jadi rider foodpanda sebab nak survive. Nak hidup lah katakan..

Tapi kan.. Jadi rider ni bukan mudah tau, banyak cabaran nak kena hadap, lagi-lagi time bulan Ramadan ni. Kalau anda nak tau macam mana pahit manisnya bekerja sebagai seorang rider ni., jom kita tengok video Syafie Naswip kongsi pengalamannya jadi rider foodpanda!

Haa.. Menarik kan cerita Syafie Naswip ni? Rasa macam nak jadi rider foodpanda jugaklah!

Kiriman Keriangan Merapatkan Kita

Selalunya bila bulan Ramadan, kita mesti nak balik kampung berbuka dengan family kan? Tapi disebabkan tengah PKP, dan kita ni bukanlah golongan kayangan, macam mana nak rentas negeri jumpa keluarga tercinta kan?

Jangan risau! Dengan aplikasi foodpanda, anda dah boleh order untuk yang tersayang walaupun mereka tinggal dekat negeri lain. Lepas tu anda video call lah sambil berbuka macam Syafie Naswip buat dalam video tu. Sekurang-kurangnya hilanglah sikit rindu tu bila tengok family tersenyum sebab anda buat surprise hantar makanan kegemaran mereka kan?

Lagi pun.. Banyak fadhilatnya kalau kita bagi makan untuk orang buka puasa tau! Lagi-lagi di bulan Ramadan ni yang lebih istimewa dari bulan-bulan yang lain. Jadi apa tunggu lagi? Jom kita order untuk yang tersayang sekarang!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×