Famili

[VIDEO] “Pakai Filter Ke?”- Persis Anak Patung, Wajah Kanak-Kanak Umur 2 Tahun Jadi Perhatian

126
SHARES

Setiap kanak-kanak mempunyai kecomelannya yang tersendiri. Tambah pula bila semakin membesar, kita boleh lihat perubahan wajah dan tingkah laku anak-anak akan semakin berubah. Selain itu, kalau kita tengok kanak-kanak yang berasal dari negara Barat atau Timur Tengah, pasti kita akan terpesona dengan wajah mereka yang persis patung!

Begitu juga dengan wajah seorang kanak-kanak berusia 2 tahun ini apabila dia menjadi tumpuan media sosial oleh kerana mempunyai wajah persis patung. Comel dan cantik!

Baca juga: Anak Merengek Batuk & Selesema, Guna Cara Ini Barulah Anak Dapat Tidur Lena

WAJAH KANAK-KANAK UMUR 2 TAHUN JADI PERHATIAN, PERSIS PATUNG

Viral di laman Tiktok milik @intanarsya333 apabila si ibu ini sering berkongsikan video bersama anak perempuannya. Selain berkongsikan tips dan juga bertanyakan tips keibubapaan dari orang ramai, apa yang mendapat perhatian juga adalah kecomelan wajah anak perempuannya yang berusia 2 tahun tersebut.

@intanarsya333

Replying to @syarifahnurinsyirah Think positive, speak positive, spread positive vibes. Alhamdulillah TabarakAllah🥰🤲🏻💕💕💕 #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #foryoupage

♬ suara asli – BOW STORE – 𝖒𝖆𝖓𝖌𝖇𝖔𝖜 🔥 RJ

Mesra dipanggil Memelda, video perkongsian kanak-kanak ini juga mendapat tontonan beratus ribu sampailah berjuta-juta! Mana tidaknya, wajahnya yang baru berusia 2 tahun sudah diibaratkan macam patung Barbie dan ada juga yang meninggalkan komen bahawa wajah Memelda kelihatan matang dari usianya.

Persis anak patung, Emelda yang mempunyai mata yang bulat, bulu mata yang lentik, berkulit putih serta rambut yang tebal ini juga dikatakan hanya menggunakan filter di Tiktok sahaja. Oleh itu, si ibunya telah menunaikan permintaan orang ramai dengan memuatnaik video Memelda tanpa filter.

@intanarsya333

Replying to @ciktihah_ciktihah Alhamdulillah TabarakAllah Hadza Min Fadli Rabbi☺️🤲🏻 #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg

♬ original sound – Nobita Tersakiti🥲 – Nobita Tersakiti🥲

COMELNYA!

Menjengah ke ruangan komen, sudah pasti ramai dalam kalangan warganet yang memuji kanak-kanak tersebut dan turut menyarankan supaya si ibu teruskan memuatnaik video kanak-kanak comel tersebut.

Sumber: Tiktok @intanarsya333

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×