Kini Trending

[Video]” Inilah Rumah Baru Mak!”- Pemuda Raikan Rezeki Bersama Ibu Tercinta

45
SHARES

Semua orang mempunyai impian untuk hadiahkan rumah kepada ibu bapa sebagai tanda membalas jasa mereka. Di dalam video ini kita akan melihat kisah seorang ibu dan anak tunggal lelakinya Acap berjaya menunaikan impian beliau untuk memberi hadiah sebuah rumah kepada ibunya.

Kalau anda nak tahu macam mana Acap boleh berjaya jom kita tengok video ini. Pastikan anda tengok sampai habis tau sebab kita pun nak berkongsi rezeki bersama anda.

Kita Mekar, KITA @ Cybersouth

Untuk pengetahuan anda, rumah yang Acap beli untuk ibunya adalah rumah KITA Mekar Double Terrace dari LBS Bina yang terletak di KITA @ Cybersouth.

Kalau anda nak tahu lebih lanjut tentang rumah ini, jom layari laman web https://www.lbscybersouth.com.my/

Tonton dan menang bersama LBS Bina

LBS Bina ada hadiah nak bagi anda dan caranya sangat mudah! Untuk dapatkan hadiah, anda kena kira berapa jumlah perkataan ketupat yang ada dalam video diatas dan hantarkan jawapan anda dekat sini https://bit.ly/3jDXQW8 . Jangan lupa hantar jawapan anda sebelum 29 April 2022 tau!

Ha mestilah ada hadiah kan? Tak kan la kira suka-suka. Jom tengok apa yang korang boleh menang bila masuk peraduan ni!

Grand Prize Vivo Smartphone (bernilai RM1599)

Jangan risau kalau tak menang hadiah utama sebab anda masih lagi berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai untuk tempat pertama, kedua dan ketiga seperti yang berikut:

Pemenang No. 1 : Wang tunai bernilai RM500
Pemenang No. 2 : Wang tunai bernilai RM300
Pemenang No.3  : Wang tunai bernilai RM200

Tak menang juga No 1,2,atau 3? Tak pe guys, anda boleh dapat hadiah sagu hati yang merupakan TNG e-Wallet bernilai RM50! Ada sehingga 5 orang pemenang akan dipilih! Untuk makluman anda, peraduan ini dianjurkan bersama Vivo sebagai rakan strategik.

Bukan itu saja, sekarang sedang berlangsung kempen ‘Raikan Rezeki Bersama LBS: Rezeki Raya Anda’ bermula dari 1hb April 2022 hinga 31hb Mei 2022. Ada pelbagai ganjaran hebat untuk anda! Nak tahu lebih lanjut, jom klik link https://raikanrezeki.lbs.com.my/.

Jangan lupa kongsikan berita baik ini dengan rakan dan keluarga anda.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×