Pilihan Editor

Tak Puas Tonton Drama Melayu, Thai & Korea? Rupanya Ini Puncanya!

Kalau baru-baru ni kita semua dilanda fenomena drama Melayu ‘Jangan Benci Cintaku’, kali ni dah ada drama bersiri baru pulak iaitu ‘Cinta Bukan Kristal’. Haish.. Tak berhenti fenomena drama Melayu sekarang sampai kita sekeluarga melekat depan tv.

Bercerita mengenai tv, admin nak share dengan anda tentang promosi TV Panasonic yang sedang hangat diperkatakan di seluruh negara.

Wajib Grab! Promosi Gempak Habis!

Kalau anda semua nak tahu, bermula daripada 18 hingga 31 Ogos nanti Panasonic nak belanja anda semua dengan pakej pembelian TV yang terbaik. Bukan sahaja dapat set TV tapi lengkap dengan iflix lagi. Ha! Menarik kan?

Jangan kata drama Melayu, drama Thai (lakorn), Korea, Jepun dan Amerika Latin pun boleh!

 Ada ifix VIP lagi! Rugi Tak Beli!

Untuk pengetahuan anda, jika anda grab sekarang TV 55 inci TH-55FX600K harganya cuma RM 2899 siap dengan pakej iflix VIP. Tak cukup itu, siap dapat Headphone HF100.

Lebih dahsyat lagi, harga untuk TV 65 inci TH-65FX600K hanya RM 4699! Lengkap jugak dengan hadiah headphone dan pakej iflix yang sama. Mantap kan? Rugi tak beli. Makin besar, makin berpatutan!

Ha! Mesti ramai yang tertanya-tanya nak beli di mana TV dengan pakej sehebat ini, betul tak? Klik je sini tau>>> Panasonic. Mudah sangat!

Bagi yang gemar beli secara online, anda boleh klik link ni>>> Panasonic. Ye la! Beli secara online lebih menjimatkan masa dan pembelian boleh dibuat walau di mana anda berada.

Jadi, lepas ni kalau tengok drama atau filem dekat rumah bukan lagi satu masalah. Paparan HD, tiada lagi imej kabur. Sound system pulak terbaik. Puas la menonton. Admin suka. Anda bagaimana?

Website: Panasonic

Facebook: Panasonic

Yang Popular

To Top