Inspirasi

Tak Pandai Selfie? Ha! Inilah Rahsia Nak Dapatkan Selfie Perfect Sehebat Artis Yang Anda Perlu Tahu..

3.2K
reads

Tak kira lelaki mahupun wanita, kita mesti nak nampak segak dan gorgeous kan dalam gambar apatah lagi selfie. Walau bagaimanapun, bukan semua orang pandai bergaya especially, kalau nak selfie. Admin pun ada masalah ni. Hurmm.. Nak Buat macam mana ye?

Memang tak la nak bergambar apatah lagi selfie. Takut oit! Tapi itu dulu.. Kini semuanya telah berubah dengan kehadiran Vivo V5Plus yang memenuhi keperluan admin ketika bergambar.

DI REKA KHAS BAGI TUJUAN SELFIE! TIADA LAGI KECACATAN DALAM SELFIE ANDA! ❤

Dilengkapi dengan kamera hadapan 20MP IMX376 dan processor octa-core (2.0 GHz) dengan keupayaan snapdragon 625, gambar selfie anda pasti tidak akan menghampakan kerana ianya mampu menghasilkan effect bokeh (blur) bagi menghasilkan gambar yang lebih lebih sharp dan menarik setanding DSLR.

Tambah menerujakan apabila kamera yang telah direka khas oleh pihak SONY ini mampu menghasilkan cahaya lembut yang menjadikan gambar anda lebih umphh walaupun, ditempat yang tetutup ataupun ditempat yang terbuka.

Nak photoshoot lepas ni boleh bawa Vivo V5Plus ja. Confirm tak menghampakan. Tengok gambar Dato’ Siti cun habis.

Patut la gambar Diva malaysia Dato’ Siti Nurhaliza tak pernah mengecewakan peminatnya, guna Vivo V5Plus rupanya.

Tak perlu lagi guna filter sebab risau takut wajah nampak gelap, nampak jerawat, kulit nampak tak sekata dan sebagainya. Segala cacat cela itu akan tertutup dengan sendirinya kerana gabungan cahaya dan kamera Vivo V5Plus yang hebat ini. Bukan menipu ye! Tapi inilah rahsia selfie terbaik insta famous dan artis dekat luar sana.

TAWARAN ISTIMEWA BUAT ANDA SEMUA! GRAB 5 HADIAH ISTIMEWA DENGAN PEMBELIAN VIVO V5PLUS..

Khas buat anda yang berada diluar sana, Bermula daripada 25 Julai hingga 6 Ogos nikmati 5 faedah istimewa daripada Vivo dengan setiap pembelian smartphone Vivo V5Plus.

Apa faedah tu? Percaya tak kalau admin kata anda boleh menang 2 tiket wayang percuma. Tak cukup dengan itu sahaja, Vivo akan berikan anda setahun perlindungan Skrin smartphone ditambah lagi, dengan leather cover, casing Vivo v5Plus dan hadiah istimewa. Best dan Awesome kan?

Jadi jom dapatkan Vivo V5Plus sekarang. Mana tahu kan dengan selfie yang awesome dan menarik anda mungkin insta famous yang sedang ditunggu-tunggu.. Tak pun jadi mama hot dekat Facebook ke? Admin dah cuba.. Anda bila lagi?

 

Yang Popular

To Top