Fesyen

Gempar!!! Senheng Kini Membuat Promosi Vivo V5s dan V5Plus, Perfect Selfie Di Seluruh Negara! Jom Tengok Promosi Yang Ada!

8.2K
SHARES

Pasti anda biasa melihat cawangan Senheng setiap kali berjalan-jalan di luar kan? Senheng® Electric (KL) Sdn Bhd, syarikat barangan elektronik terkemuka di Malaysia kini mula mengadakan kerjasama dengan jenama smartphone terkemuka iaitu vivo Technologies Sdn Bhd. Wah, terbaik!

Perkongsian ini akan membuka mata anda untuk melihat smartphone vivo yang tengah meletop sekarang, vivo V5Plus yang tersedia di seluruh cawangan Senheng bermula dari 10 Ogos 2017. Best betul. Kini anda boleh lihat vivo V5Plus di cawangan Senheng. Jom lihat apa yang menarik tentang vivo V5Plus ini…

KAMERA YANG MAMPU MENANGKAP SELFIE SEMPURNA!

Selfie menjadi lebih sempurna dengan vivo V5Plus

Mampu menjadi pakar selfie anda! Vivo V5Plus dilengkapi dengan dual front camera yang terdiri daripada 20MP IMX376 kamera hadapan (co-engineered dengan Sony dan 8MP secondary camera yang memberikan impak depth-of-field). Foto sehebat kamera DSLR boleh dihasilkan!

Terang dan jelas betul gambar yang diambil dengan vivo V5plus. Memang terbaik!

Dual front camera ini dapat menghasilkan gambar yang betul-betul jelas. Ia juga dilengkapi fungsi cahaya lembut, membolehkan pengguna menangkap selfie yang perfect walaupun keadaan gelap. Kamera belakang juga dinaik taraf dengan 16MP 1/2.8 inci lens untuk gambar yang lebih jelas. Gempak betul!

SELESA DIPEGANG DAN RINTANGAN PADA CALAR YANG LEBIH TINGGI

vivo V5Plus selesa dipegang dan dibawa ke mana-mana.

Lebarnya yang serupa dengan telefon berukuran 5.2-inci, vivo V5Plus yang berukuran 5.5-inci ini direka menggunakan teknik pengisaran cermin khas supaya smartphone ini selesa dipegang. Paparannya dibuat menggunakan Corning Gorilla Glass 5 dengan rintangan calar dipertingkatkan. Jadi ia tak mudah calar. Best kan?

PENGENALAN CAP JARI YANG DIKEMAS KINI DAN PENGECASAN YANG CEPAT

Teknologi pengenalan cap jari yang dikemas kini pada vivo V5Plus ini membolehkan anda unlock smartphone ini dengan single touch. Sentuh dua kali dan anda boleh mengakses aplikasi kegemaran anda. Ia juga dilengkapi dual-engine berkuasa yang membolehkan ia dicas cepat. Tak perlu ambil masa yang lama untuk cas lagi! 

PROMOSI SEMPENA KERJASAMA SENHENG DAN VIVO

Promosi vivo di Senheng pada bulan ogos dan september. Menarik!

Bulan Ogos dan September adalah bulan yang paling dinantikan! Yang paling best, ada promosi hebat hingga 30 September 2017. Dengan setiap pembelian vivo V5s atau V5Plus di Senheng, anda layak untuk merasai kelebihan berikut:

  • Warranty percuma selama 1 tahun.
  • Pek hadiah eksklusif.
  • Faedah 0% untuk pemegang kad kredit sehingga 24 bulan bersama dengan pek permulaan Senheng Mobile PAYBACK.

Jadi cepat dapatkan promosi terbaik ini dengan pembelian vivo V5s atau V5Plus di cawangan Senheng berdekatan. Take note ya! Promosi sehingga 3o September 2017 sahaja. Fuhhh..

Selain itu, bersempena perkongsian antara Senheng dan vivo ini, hadiah percuma akan disediakan di laman Facebook Senheng sehingga 30 September 2017. Untuk maklumat lanjut, anda boleh klik laman sesawang Senheng ini. Jumpa anda di Senheng!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×