Famili

Senarai ‘Kedai Saka’ RM2 Mak-mak Boleh Shopping Online

202
SHARES
Kedai rm2 online

Nampaknya PKP yang disambung lagi 2 minggu akan membuatkan ramai mak-mak tak senang duduk.

Bukan mudah ‘berkurung’ di rumah dengan anak-anak. Sesekali perlu juga nak release stres kan?

Ok di sini kami nak kongsikan beberapa lubuk shopping online yang boleh kita explore dalam tempoh PKP.

Jangan risau, semua yang nak dikongsikan ni kedai murah-murah je. Barangnya semua RM2 / RM2.10 je. Bolehlah buat cuci mata dan sambil berjimat.

Jom tengok antara ‘kedai saka’ yang kita boleh shopping online dengan aman dan tenang walaupun dalam tempoh PKP ini.

Senarai ‘Kedai Saka’ RM2 Online

 1. Eco Shop Malaysia

Kedai rm2 online

Link kedai Eco-shop Malaysia online di Shopee : https://shopee.com.my/ecoshopmy.os?smtt=0.0.9 )

2. Ninso 

Kedai ninso online

Link kedai Ninso online di Shopee (ninso.os): https://shopee.com.my/ninso.os?smtt=0.0.9 )

3. NOKO

Kedai noko rm2 online

Link kedai NOKO online di Shopee ( noko.os) : https://shopee.com.my/noko.os?smtt=0.0.9 )

4. NT Shop Malaysia



Link kedai NT Shop Malaysia di Shopee ( ntshop210) : https://shopee.com.my/ntshop210?smtt=0.0.9 )

5. Cheap2Shop Malaysia

Kedai rm2 online

Link kedai Cheap2shop di di Shopee (cheap.2.shop) : https://shopee.com.my/cheap.2.shop?smtt=0.0.9 )

Ok lepas ni bolehlah shopping sakan di rumah saja dalam waktu PKP.

Memang banyak pilihan untuk kita berjimat dan dapatkan keperluan kita hanya secara atas talian.

Jadi bolehlah manfaatkan platform ini untuk membantu kita mengurus masa dan melepas rindu nak shopping juga.

Mudah, cepat dan jimat!

Lain-lain ‘kedai saka’ untuk anda shopping online

Selain kedai RM2, boleh juga dapatkan barang di kedai yang viral ni:

P/s: Untuk yg tak tahu, semua ni adalah kedai yang jual barang-barang keperluan rumah, DIY, hiasan rumah, barang deko, barang hardware yang cantik dan murah.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×