Pilihan Editor

Promosi Hingga 80%! Ini Sebab Anda Kena Dapatkan Barang Elektrik Dari One Living Puchong!

Memberi kehidupan yang selesa kepada keluarga merupakan pengalaman bermakna bagi setiap individu. Namun, untuk memiliki sebuah rumah yang lengkap , cozy dan selesa bukanlah sesuatu yang mudah.

Kini peluang anda untuk mewujudkan suasana tersebut telah muncul sebab outlet One Living Puchong tengah buat clearance sale. Boleh la beli barangan elektrik atau lighting rumah yang anda perlukan dengan diskaun sehingga 80%! Banyak tu! Siapa nak bagi kan? Semuanya barangan elektrik berjenama dengan kualiti terbaik.

CLEARANCE STOK! HARGA RUNTUH!

Khas buat anda semua orang-orang Puchong dan mereka yang stay dekat kawasan berdekatan One Living Puchong ada sale besar-besaran. Nak buat clearance stok la katakan. Jangan lepaskan peluang ni sebab ada pelbagai barangan elektrik  termasuk lighting rumah yang anda boleh pilih dengan harga runtuh.

PELBAGAI PILIHAN & JENAMA! PILIH JANGAN TAK PILIH!

Anda cakap je nak beli apa! Semua ada! Nak beli seterika, televisyen, mesin pengisar, pengering rambut, periuk nasi, peti sejuk & macam-macam lagi. Nak cari aksesori siling dan lighting rumah pun ada! Jenuh nak pilih. Banyak sangat barangan elektrik dengan diskaun hebat.

Pilihan pulak terdiri daripada pelbagai jenama seperti BEKO,DEKA, FIRENZZI, RUBINE, SONY, SAMSUNG, SHARP, ELBA, LG, TOSHIBA,HISENSE , TEFAL, MILUX, HITACHI, ELECTROLUX , PHILIPS, PANASONIC, KHIND dan  SUPERECOO. Ha! Apa lagi yang anda tunggu? Kena singgah ni! Promosi awesome…

ORIGINAL SEMUA! CONFIRM PUAS HATI!

Jangan ada perasaan ragu-ragu dan bimbang tau! Semua barangan One Living adalah original dan selamat digunakan tapi kena guna dengan cara yang betul lah. Tak percaya? 30 Disember 2017 hingga 1 Januari nanti datang dan lihat sendiri sale mereka yang meletup kebabom ni.

Bestkan bila ada sale macam ni! Rasa berbaloi sangat dapat beli barangan yang diperlukan dengan harga berpatutan! Murah daripada harga pasaran kot! Apa-apa pun kena la datang awal sebab takut nanti barangan yang anda nak tu orang lain dah beli pulak.

STOK TERHAD! SERBU JOM!

Siapa cepat dia dapat! Stok pulak terhad! Ini tips terbaik admin boleh bagi untuk anda semua… Make sure sebelum datang tu memang dah aim siap-siap nak beli apa. Sampai ja sana boleh terus grab barang yang anda nak tu!

Macam mana pun jangan lupa lock date anda pada 30 Disember 2017 hingga 1 Januari ni. Jom kita pakat-pakat serbu outlet One Living Puchong. Jualan mula jam 10 pagi sampai 9 malam. Jadi yang mana tak sempat datang petang boleh je datang malam tapi mesti sebelum jam 9 tau! Selamat bershopping semua!

 One Living Puchong

 

Yang Popular

To Top