Sale

Pesta Buku Big Bad Wolf 2020 Online Buat Kali Pertama (4-11 Nov). Ramai Dah Serbu!

105
SHARES

Tak ada lagi pesta buku seperti tahun-tahun sebelum ini akibat pandemik, Big Bad Wolf kini telah melancarkan platform e-dagangnya kepada pembaca di Malaysia dengan katalog yang berjumlah lebih daripada 40,000 judul buku dengan potongan harga sehingga 90% dari harga runcit.

BBW Online Buat Pertama Kalinya

Jualan tahun ini, boleh diakses melalui https://shopbigbadwolfbooks.com/my yang akan bermula pada tengah malam pada 4 November dan berakhir pada 11.59 malam pada 11 November.

bbw online malaysia

Memetik dari The Star, walaupun tidak menawarkan pengalaman menghadiri “Pesta Buku Terbesar Di Dunia” di mana pengunjung dapat melihat, mencium dan menyentuh buku-buku, penjualan dalam talian akan tetap memberikan pilihan yang luas kepada pencinta buku, bahkan lebih mudah tanpa meninggalkan keselesaan di rumah mereka sendiri.

Pengasas bersama BBWBS Jacqueline Ng berkata,

“Sayangnya, kami tidak dapat melakukan penjualan secara fizikal karena pandemik. Maka daripada mengadakan pesta buku yang biasanya berlangsung di lokasi tertentu, kami menggunakan ini sebagai kesempatan untuk memberi akses kepada lebih ramai rakyat Malaysia secara maya.

“Kami tidak mahu pandemik ini  menghalang misi berterusan kami untuk membina generasi pembaca baru dan menyebarkan kegembiraan membaca.”

“Dengan platform e-dagang baru kami, semua orang di Malaysia dapat membeli buku di BBWBS tahun ini dengan selamat, di mana pun mereka berada,” tambahnya.

Cara Beli Buku Di Big Bad Wolf Online

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan buku-buku murah dari Pesta Buku Big Bad Wolf, anda boleh terus ke laman web berikut: https://shopbigbadwolfbooks.com/my

big bad wolf online malaysia 2020

ATAU

lihat update terkini di Facebook Big Bad Wolf Books.

Pelbagai Promosi & Penghantaran Percuma

Seperti tahun-tahun sebelum ini, terdapat pelbagai buku menarik dari pelbagai genre, serendah RM6 dan pelbagai lagi tawaran berganda.

big bad wolf online malaysia 2020 big bad wolf online malaysia 2020 big bad wolf online malaysia 2020

Ini termasuk penghantaran percuma di Semenanjung Malaysia untuk pesanan melebihi RM180, manakala pembeli di Sabah dan Sarawak layak mendapat potongan 30% dari kos penghantaran tanpa perbelanjaan minimum.

Tawaran potongan RM5 dengan pembelian minimum RM80 atau potongan 10% dari jumlah bil dengan pembelian minimum RM300 juga ada.

Menarik, kan? Cepat serbu!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×