Pilihan Editor

Penting Jaga Hubungan Keluarga! Cara Yang Anda Boleh Cuba Untuk Hargai Mereka!

Keluarga adalah antara insan yang terpenting dalam kehidupan. Kehilangan mereka nyata memberikan perasaan kecewa kepada sesiapa sahaja. Cuba anda bayangkan leteran ibu yang menemani hari-hari anda hilang dengan begitu sahaja. Confirm sentap jiwa kecil kita ni.

Bila kena marah dan tegur oleh ayah, kita pula kita yang merajuk. Lepas tu kita buat provokasi tak nak makan tunggu mak dan ayah pujuk la kononnya. Last-last pujuk diri sendiri jugak. Tambah kacau bilau hidup bila ada adik- beradik… Ye la! Bergaduh, bergusti semua la kiranya.  Tapi mereka la  teman bergelak ketawa dan sedih sama-sama bila kena marah.

Kenangan Abadi Sentiasa Di Sisi!

Sempena sambutan Tahun Baru Cina yang akan tiba ni apa kata kita sama-sama abadikan potret satu keluarga. Dengan adanya gambar tu nanti boleh la kita jadikan teman. Itulah kenangan yang akan sentiasa berada di sisi bila nanti ada yang dah jauh merantau ke tempat lain kan?

Join Contest Jom!

Tambah menarik, foto dan video yang anda rakamkan sebagai momen indah tu mungkin anda berpeluang untuk menang hadiah eksklusif dari Vivo tau! Contest ni bakal berakhir pada 26 Februari nanti… Jadi jom cepat-cepat join! Mana tahu gambar anda dan keluarga yang terpilih.

Caranya mudah je. Hanya ambil gambar anda bersama keluarga dengan menggunakan Vivo V7 series lepas tu upload gambar keluarga anda di ruangan komen Facebook“Vivo Family Potrait” beserta dengan hashtag #vivoMalaysia #vivoxCNY2018 #LunarNewYear2018. Paling penting jangan lupa share video pendek anda dan keluarga di wall FB anda dengan hashtag yang sama.

Vivo V7 Series Rakam Saat Bahagia!

Kalau anda nak tahu Vivo V7 series ni bukan calang-calang smartphone. Saiz skrinnya yang besar membolehkan gambar selfie anda sempurna tanpa ada ahli keluarga yang out of frame walaupun ahli keluarga anda ramai. Hehehe… Bila guna landscape setting lagi la cantik gambar anda tambah-tambah bila guna up-close panorama efek. Terbaik hasilnya!

Menyentuh perasaan betul video dekat atas ni! Banyak pengajarannya. Setiap gambar serta video keluarga ada nilai estetika dan sentimental tau! Ini kerana gambar dan video yang dirakam itu akan selalu kekal sehingga zaman-berzaman bahkan mungkin boleh bagi cucu cicit tengok nanti. Jadi jom dapatkan Vivo V7 series sekarang jugak bagi mengabadikan kenangan bersama keluarga tersayang. Keluarga bahagia la katakan!

 

Yang Popular

To Top