Didik

Oh! Ini Rupanya Sebab Hari Terbuka International University of Malaya-Wales (IUMW) Jadi Tumpuan Orang Ramai! Join Sekali Jom!

1K
reads

Siapa je yang tak nak anak ke luar negara dan study bidang yang diingini mereka tapi biasalah, kita sebagai ibu dan ayah takut dan bimbang nak lepaskan anak belajar jauh.. Takut jadi bukan-bukan pulak nanti. Zaman sekarang bukan macam dulu lagi, macam-macam boleh jadi. Sekelip mata je..

Kini, anda tidak perlu bimbang dan gusar lagi.. Kenapa? Sebabnya IUMW ada.. Mengetengahkan sukatan pelajaran terkini dengan kerjasama Universiti terkemuka seperti Universiti Malaya dan University of Wales.. Inilah kelebihan IUMW yang memberikan pendedahan akademik & praktikal di dalam dan luar negara. 2 dalam 1 kot. Hebat kan?

PATUTLAH RAMAI ORANG BEREBUT NAK STUDY DI IUMW. INI PUNCANYA!

1. Universiti Bertaraf Dunia

Mempunyai tenaga pengajar yang mahir terhadap penggunaan teori dan aplikasi praktikal,  IUMW menjanjikan pengalaman study yang cukup berbeza kepada anak anda. Mereka bukan sahaja akan diberikan pendedahan dari aspek akademik tetapi juga ko-kurikulum terutamanya dalam pembangunan akhlak dan disiplin.

Kerjasama dua universiti terkemuka seperti Universiti Malaya dan University of Wales, UK, dalam membangunkan sukatan pelajaran terkini nyata meletakkan IUMW di dalam kelasnya yang tersendiri sebagai salah satu universiti terkemuka negara.

2. Tawar Peluang Study di Universiti Malaya & University of Wales, UK.

Sebenarnya melalui  program transfer kredit anak anda kini berpeluang untuk melanjutkan pelajaran ke Universiti Malaya dan University of Wales, UK selama satu semester tanpa sebarang yuran tambahan tau! Ha! Dahsyat kan? Dekat tempat lain tak dapat ye! IUMW je yang ada..

Jadi tak perlu bimbang lagi mengenai perbelanjaan melampau kalau nak hantar anak ke luar negara sebaliknya, hanya daftarkan anak sebagai graduan IUMW nescaya, anak anda akan turut menerima pendedahan dua universiti terkemuka di negara dan dunia iaitu Universiti Malaya dan University of Wales,UK. Mantap gitu! Sekali grad dapat dua sijil penghormatan ye.. 1 dari IUMW dan 1 lagi dari University of Wales, UK.

Lengkap kemudahan perpustakaan dengan pelbagai buku baharu, pelajar tidak pelu risau lagi mengenai masalah kekurangan bahan rujukan kerana semuanya boleh diaksese melalui data library dengan hanya menggunakan ID pelajar.

3. Fasiliti Lengkap dan Terkini

Lengkap dengan pelbagai kemudahan seperti bilik asrama, ICT, perpustakaan termasuklah kawasan riadah dan juga ruangan kuliah yang besar IUMW memang pilihan yang tepat buat ibu bapa yang mengutamakan keselesaan untuk anak anda. kalau selesa barulah mudah nak study kan?

Jadi tunggu apa lagi.. Sekarang la masanya! Berikan anak anda peluang untuk melangkah lebih jauh bersama IUMW.

 JOM DAFTAR UNTUK JADI SEBAHAGIAN DARI KOMUNITI AWESOME IUMW KL!

Jadi apa lagi yang anda tunggu. Jom ramai-ramai serbu hari terbuka International University of Malaya-Wales bermula dari 8 hingga 10 September ini untuk dapatkan maklumat dengan lebih detail dan lihat sendiri kawasan sekitar kampus yang super awesome. Bukan sahaja dekat dengan stesen LRT, bas dan teksi tapi dekat dengan pusat bandar jugak. Jadi nak balik kampung pun dah tak susahlah lepas ni.

Risau mengenai pembiayaan pengajian? Jangan risau pinjaman pendidikan seperti PTPTN dan MARA turut disediakan. So, kenalah save date anda untuk berkunjung ke hari terbuka International University Of Malaya-Wales, KL untuk dapatkan maklumat lanjut.

Jom Klik sini untuk maklumat lanjut

http://www.iumw.edu.my

Yang Popular

To Top