Advertorial

Nak Tahu Tips Cantik Tanpa Berhabis Duit? Hermo Ada Jawapannya!

2.4K
SHARES

Hermo adalah peruncit kecantikan dalam talian nombor satu di Malaysia yang berdedikasi ke arah menyediakan sebuah pengalaman membeli belah nilai tambah unik melalui pelbagai pilihan produk kecantikan berkualiti tinggi dan mampu milik dari Korea, Taiwan Jepun, Eropah, Amerika Syarikat dan jenama kecantikan antarabangsa terkenal yang lain.

Kecantikan, keberanian, kegigihan dan kreativiti adalah antara perkara yang paling sukar untuk kita ukur. Misalnya, definisi setiap orang terhadap kecantikan adalah berbeza. Apa yang kita rasakan cantik mungkin tidak cantik di mata orang lain dan begitulah sebaliknya.

Namun, ramai yang berpendapat bahawa kecantikan diukur bukan hanya dari segi luaran tetapi juga dari dalaman. Kedua-duanya penting dalam melengkapkan penampilan diri dan rasa yakin untuk berdepan orang disekeliling. Wanita sangat sinonim dengan kecantikan. Oleh itu, Hermo mengambil peluang ini untuk menghargai anda yang bergelar wanita dengan mengadakan kempen sempena Hari Wanita Sedunia yang disambut pada 8 Mac setiap tahun,

‘BEAUTY IS WHO YOU ARE’

Bertepatan dengan platformnya sebagai sebuah laman kecantikan terkenal, tahun ini Hermo melalui kempennya menfokuskan untuk memberi kesedaran kepada kaum wanita tentang definisi sebenar kecantikan dan apakah maksud kecantikan bagi anda dengan menggunakan #RedefineBeauty. Hermo merasakan adalah penting untuk setiap wanita memahami apakah maksud kecantikan sebenar dan lebih menghargai diri mereka.

Bertemakan “Beauty Is Who You Are”, Hermo turut menekankan bahawa seorang wanita itu akan benar-benar kelihatan cantik apabila ia berani menjadi dirinya sendiri serta kecantikan sebenar itu datangnya dari dalaman dan bukan luaran semata-mata.

Melalui kempen ini, Hermo memperkenalkan seleksi warna yang melambangkan personaliti seseorang. Matlamat mereka adalah untuk memberi kesedaran kepada wanita di luar sana bahawa kadangkala kecantikan itu dinilai melalui personaliti yang unik seiring dengan impian dan cita-cita seseorang.

https://www.hermo.my/int-womens-day?utm_source=siraplimau&utm_campaign=IWD%20Campaign&utm_medium=referral

 

HARGA RUNTUH SEHINGGA 70%!

screen-shot-2017-03-07-at-3-41-05-pm

screen-shot-2017-03-07-at-3-41-24-pm

Dalam usahanya untuk menghargai wanita, Hermo juga bermurah hati ingin menghadiahkan sesuatu kepada wanita di luar sana dengan memberikan potongan harga hebat bersempena dengan Hari Wanita Sedunia, 8 Mac ini! Apa yang anda harus lakukan ialah gunakan promo code 38FORWOMEN untuk menikmati diskaun sebanyak 13.8%. Menarik kan?

Oleh itu, jangan lepaskan peluang keemasan anda dengan melayari laman sesawang Hermo dan Facebook untuk merebut promosi hebat ini!

Nota: Promosi hanya berlangsung pada 8 Mac sahaja. [T&C apply]

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×