Didik

Nak Jadi Sebahagian Daripada Komuniti Universiti Terbaik Dunia? Join IUMW Jom!

9.9K
SHARES

Belajar dalam persekitaran yang interaktif dan kondusif merupakan idaman setiap pelajar. Bagi ibu bapa pula, pergaulan yang sihat dan berkualiti adalah satu nilai tambah yang penting bagi memastikan anak mereka dapat belajar dengan kadar yang maksimum tapi masih enjoy sesi pembelajaran.

Nak tahu di mana tempatnya? International University of Malaya-Wales (IUMW) kan ada… Sudah cukup terkenal di persada antarabangsa, IUMW berada di tangga ke 114 universiti terbaik dunia pada tahun 2017. Hebat bukan?

Pengiktirafan dari lebih 40 buah negara!

Universiti yang ditubuhkan dengan kerjasama Universiti Malaya dan University of Wales pada tahun 2012 ini terus mengorak langkah mereka dengan menawarkan pelbagai kursus yang menarik dan berdaya saing. Ini bagi memenuhi kehendak majikan pada masa kini. Cukup terbuka dan kaya dengan pelbagai budaya, IUMW mempunyai siswa dan siswi lebih daripada 40 buah negara.

Study luar negara tanpa yuran tambahan!

Apa yang anda kena tahu tentang IUMW ialah setiap pelajar ada peluang belajar di luar negara tanpa perlu bayar apa-apa yuran tambahan untuk satu semester tau! Bukan itu sahaja, program transfer kredit ini memberi lebih pendedahan kepada pelajar mereka mengenai situasi sebenar dunia pekerjaan di dalam dan luar negara.

Peluang Study Di Dua Universiti Elit!

Bukan setakat dapat study dekat University of Wales, pelajar mereka juga berpeluang belajar di Universiti Malaya selama satu semester. Universiti no 1 di Malaysia tu… Bukan calang-calang!

Mana nak  dapat peluang study di dua universiti terkemuka dunia tanpa bayaran tambahan? Tapi IUMW buat demi  melahirkan modal insan kelas pertama dan berfikiran secara holistik…

Fasiliti Terbaik! Aktiviti Menarik!

Terkenal dengan fasiliti universiti yang moden, canggih dan terkini nyata, IUMW berada pada tahapnya yang tersendiri. Bagi mereka, memberikan yang terbaik akan menghasilkan yang terbaik. Bayangkanlah setiap aktiviti yang dijalankan di universiti direka khusus bagi memberikan pendedahan praktikal dan teoritikal paling maksima.

Kenapa admin kata macam tu? Bayangkanlah mana ada universiti bagi pengiktirafan ijazah daripada dua universiti. Hanya IUMW je buat macam tu. Anak anda akan terima dua transkripsi ijazah iaitu daripada IUMW dan juga University of Wales. Lepas tu dapat belajar di dua universiti elit lagi. Powerkan?

Jom Jadi Keluarga Mereka!

Jadi jangan lepaskan peluang untuk menjadi sebahagian daripada komuniti besar IUMW. Nak tahu lebih lanjut mengenai mereka? Apa kata anda datang dan singgah ke IUMW  pada 6,7 & 8 April dan dapatkan semua maklumat secara terperinci. Kalau ada keraguan anda boleh terus bertanya kepada mereka yang bertugas pada hari tersebut.

Bagi anda yang jauh dan tiada kesempatan untuk singgah, boleh menghubungi mereka di talian 03-26173131 atau klik www.iumw.edu.my untuk lebih info.

Jangan bimbang, jika anda terlepas peluang untuk berkunjung ke open day mereka, anda di alu-alukan untuk terus ke IUMW pada bila-bila masa sahaja. Disana staf mereka akan menyambut anda dengan layanan mesra dan senyuman paling manis tau! Nak tanya apa sahaja maklumat dan detail mereka sedia membantu.

Jom jadikan hari esok lebih baik bersama-sama IUMW!

Website: IUMW

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×