Fesyen

Nak Honda Jazz & Pakej Percutian Jadi Milik Anda? Ikuti Langkah Mudah Ini Bila Anda Berbelanja Di Parkson Sekarang…

897
reads

Khas buat anda semua sempena ulang tahun Parkson yang ke-30 kali ini. Parkson nak belanja anda dengan pelbagai hadiah istimewa.  Lebih banyak anda shopping, lebih besar peluang anda untuk menang pelbagai hadiah. Best kan? Tambah menarik sebab ada diskaun pada barangan terpilih untuk bulan Oktober ini.

ULANG TAHUN KE 30! TAWARAN HEBAT! MACAM-MACAM ADA..

Sempena ulang tahun yang ke-30 buat julung kalinya anda akan menikmati pelbagai diskaun istimewa dan awesome dari Parkson.  Untuk pengetahuan anda semua pelbagai promosi telah berlangsung sejak Julai lalu hinggalah sekarang. Mengetengahkan green icon pada sambutan ulang tahun yang ke- 30, anda boleh menikmati diskaun sebanyak 30% dan bila anda berbelanja RM30 anda boleh join Parkson Shop2Win Shopperriffic.

Macam-macam ada di Parkson buat anda semua. Nak cari apa? Semua ada… Dari pakaian, beg, kasut, minyak wangi dan pelbagai lagi, semuanya ada diskaun tau dan harga yang ditawarkan pula cukup berpatutan. Cakap je nak jenama apa  Gucci, Prada, Versace, DKNY dan banyak lagi… Semuanya ditawarkan dengan harga terbaik.

Jadi lepas ni kena la singgah Parkson ye. Tawaran hebat ini berlangsung sehingga hujung Oktober ini. Bukan sahaja menawarkan harga runtuh tetapi sempena sale ulang tahun yang ke-30 semua orang boleh menikmati tawaran hebat Parkson.

PELBAGAI HADIAH MENARIK! BOLEH MENANG KERETA LAGI!

 

Ops sebelum terlupa, untuk pengetahuan anda Dato’ Wira Lee Chong Wei adalah duta rasmi Parkson tau! Itu bermakna Parkson turut menawarkan kelengkapan sukan. Lengkap la pakej yang parkson tawarkan. Nak beli apa pun semua ada. Oh ya! Sebelum terlupa ada pelbagai hadiah yang anda boleh menang bila anda join peraduan  Parkson Shop2Win Shopperriffic.

Apa hadiahnya? Untuk grand prize ada dua buah kereta Honda Jazz 1.5L.  Mudah je caranya, hanya berbelanja dari serendah RM 30 dan jawab 3 soalan mudah bagi melayakkan anda untuk menang. Dahsyatkan? Selain itu, anda juga boleh menang banyak lagi hadiah seperti pakej percutian ke Shanghai,Qing Dao, Bali dan Ho Chi Minh.

Peraduan ini berlangsung hingga 5 November tau! Jadi kena cepat-cepat lah singgah Parkson dan shopping sekarang jugak. Tambah menguntungkan bila anda adalah pemegang kad keahlian Parkson sebab setiap kali anda berbelanja RM 30 anda akan menerima extra 1 borang. Kiranya berbelanja RM 30 tapi dapat dua borang. Bestkan? So, bila anda dah jawab soalan pada borang tersebut, anda boleh la dropkan borang tu pada kotak yang telah disediakan.

Tak cukup dengan itu, anda boleh menang motosikal vespa S125 iGet, basikal Montague Navigator dan pelbagai lagi. Hebatkan? Inilah tanda kasih sayang Parkson buat anda semua pelanggan setia mereka.

INILAH MASANYA.. SINGGAH PARKSON JOM!

Tambah menarik, bila anda shopping RM 300 dan ke atas dalam dua resit sepanjang bulan Oktober anda boleh dapat thumbdrive atau powerbank ekslusif dari Parkson. Awesomekan? Jadi apa lagi yang anda semua tunggu? Jom singgah Parkson sekarang jugak. Boleh menang pelbagai hadiah… Siap boleh pergi bercuti ke luar negara kot…

Ha! penghargaan Parkson buat anda semua. Jadikan tawaran awesome ini sebagai masa berkualiti untuk anda dan ahli keluarga meluangkan masa bersama-sama. Jadi save tarikh anda dan shopping di Parkson! Yeay!

Untuk maklumat yang lebih detail, anda boleh la klik link dibawah ya 

 

Yang Popular

To Top