Famili

MYDIN Kids & Baby Fair 2020 Kembali Dengan Pelbagai Tawaran Dan Diskaun Eksklusif!

5.4K
SHARES

Buat para ibu bapa, kami ada berita gembira nak kongsikan ni. Kalau anda nak tahu, MYDIN Kids and Baby Fair 2020 dah kembali! Yang bestnya, MYDIN Kids and Baby Fair 2020 tahun ini, lebih meriah dengan pelbagai diskaun dan tawaran menarik!

Eh, dengar cerita, ramai artis-artis popular berbelanja di MYDIN Kids and Baby Fair 2020 ni tau. Haa..anda bila lagi? Jom kami ceritakan apa lagi yang menarik di MYDIN Kids and Baby Fair 2020 ni!

APA YANG ADA DI MYDIN KIDS AND BABY FAIR 2020 NI?

Siapa yang ada anak kecil tu, mesti tahu kos untuk membeli barang keperluan bayi ni bukannya murah. Tapi, mengapa bayar lebih, belilah dengan harga borong di MYDIN Kids and Baby Fair 2020 ni!

Bermula 27 Februari sehingga 8 Mac 2020 ni, segala barangan kelengkapan bayi dan kanak-kanak seperti susu, lampin pakai buang, produk mandian, barang keperluan bayi, makanan bayi, stroller, baby carrier, buaian bayi, pakaian dan mainan boleh anda dapatkan dengan harga yang tak masuk akal di MYDIN Kids and Baby Fair 2020!

Jom tengok antara barangan bayi dan kanak-kanak yang anda boleh dapatkan dengan harga borong di sana!

Amacam? Bukan je ada pelbagai pilihan, tapi harga yang ditawarkan pun sangat berbaloi.

Lebih menarik, anda juga berpeluang untuk mendapatkan *diskaun RM10 apabila anda berbelanja sehingga RM100. Wow!

*Hanya terdapat di cawangan MYDIN terpilih
*Rebat boleh digunakan di semua cawangan MYDIN

JOM SERBU MYDIN KIDS AND BABY FAIR 2020 SEKARANG!

Oh ya, selain tu, di sana juga nanti terdapat pelbagai aktiviti dan karnival menarik yang anda sekeluarga boleh join antaranya ialah, pertandingan melukis poster, permainan uno stacko, flying disc challenge dan pelbagai lagi!

Apa tunggu lagi, rugi tau kalau anda lepaskan peluang ni. Jom berbelanja dengan bijak sambil bersukaria di MYDIN Kids and Baby Fair 2020. Jumpa anda di sana!

Untuk maklumat lanjut dan sebarang update terkini, layari laman web MYDIN

Most Popular

To Top