Cantik

Menangi Hadiah Best Sempena Ulang Tahun Ke-125 Johnson’s® Kongsi Saat Indah Je!

0
reads

Tetap unggul di hati para ibu walaupun telah lebih dari 100 tahun dalam industri! Johnson’s® sememangnya produk penjagaan bayi yang menjadi pilihan para ibu sejak dari dulu hingga kini. Apa yang membuatkan mereka diungguli walaupun sudah 125 tahun? Ini rahsianya..

Masih dipercayai walaupun selepas 125 tahun!

Produk Johnson’s® sememangnya terkenal dalam kalangan ibu-ibu dari dulu lagi. Bauannya yang harum serta kelembapan yang berpanjangan menjadikan produk Johnson’s® ini pilihan ramai. Kalau anda nak tahu, lebih 1000 kali ujian klinikal dijalankan untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi dan berkhasiat.

Bukan sahaja digemari kerana teksturnya yang mampu memberikan kelembutan kepada si pemakai, Johnson’s® juga mengeluarkan pelbagai produk mengikut jenis kulit bayi. Orang dewasa pun boleh pakai tau produk ni bukan bayi je!

Walaupun generasi kini tak ramai yang mengamalkan pantang larang seperti dahulu, tetapi mereka masih lagi mengekalkan penggunaan produk ini sehingga kini. Ini menunjukkan produk Johnson’s® ini sememangnya satu produk yang evergreen.

Bukan itu sahaja, kepelbagaian produk dan haruman yang disediakan juga menjadi salah satu faktor Johnson’s® ini digemari ramai. Antara produk yang sering menjadi kegemaran ramai untuk bayi ialah produk klasik losyen Johnson’s® yang berwarna pink yang memberikan kelembapan selama 24jam dan juga bedak Johnson’s® yang membuatkan bayi sentiasa segar dan berbau harum.

Untuk kanak-kanak pula produk yang paling digemari ialah produk berasaskan susu, Johnson’s® Milk yang mampu memberikan kelembutan berpanjangan,malah boleh digunakan oleh semua ahli keluarga. Selain itu, produk Johnson’s® Active Kids™ Range juga direka untuk memberikan kesegaran dan haruman berpanjangan walaupun kanak-kanak itu aktif seharian.

125 Balloon Basket untuk diberikan. Eh, ada apa dalam basket tu?

Photo Credit: Fatin Bella, Usahawan dan juga bakal ibu

Sempena ulangtahun ke-125 mereka, Johnson’s® akan hadiahkan 125 balloon basket berisi pelbagai produk Johnson’s®. Khas untuk ibu-ibu yang bertuah.

Mereka juga menjemput semua pengguna Johnson’s® untuk sertai peraduan dengan hanya berkongsi  moment-moment terindah mereka bersama Johnson’s® bagi memenangi  satu daripada 1000 unit tin limited edition Johnson’s®. Bukan tu je, dekat atas Johnson’s tin tu nanti, akan dicetak nama yang anda inginkan (limit kepada hanya 8 huruf)!

Photo Credit: Fatin Bella, usahawan dan juga bakal ibu

Takkan lah dapat tin kosong kan? Sekali dengan tin limited edition Johnson’s® tu nanti, para pemenang akan dapat 4 produk Johnson’s® dalam pek travel. Comel je, senang nak bawak pergi mana-mana.

Nak tahu macam mana nak masuk peraduan tu? Mudah je!

Kalau anda berminat nak join peraduan ni, senang sangat steps dia. Semudah anda dapat kulit yang lembut dengan menggunakan produk Johnson’s® ni lah hehe!

Langkah 1: Kunjungi laman Facebook Baby Johnson [Klik Sini]

Langkah 2: Pada paparan peraduan, tinggalkan komen dengan

  • Satu gambar anda dengan produk Johnson’s® pilihan anda
  • Letakkan caption ringkas tentang detik Johnson’s® pilihan anda
  • Tag @JohnsonsBabyMy dan sertakan hashtag #Johnsons125years

Syarat-syarat untuk menyertai peraduan ini adalah:

  • Terbuka untuk semua warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas ( kecuali kakitangan Penganjur dan ahli-ahli keluarga terdekat mereka, termasuk syarikat-syarikat gabungan dan/atau berkaitan, pengedar-pengedar, agensi-agensi pengiklanan dan promosi pihak Penganjur).
  • Peraduan ini akan berlangsung dari 5 Mac 2018 hingga 30 April 2018. Penganjur berhak untuk memendekkan atau memanjangkan tempoh peraduan tanpa memberi sebarang notis terlebih dahulu. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan akan dibatalkan secara automatik.

Mudah je kan? Jadi para ibu yang berminat nak dapatkan tin limited edition Johnson’s® dan juga barangan limited edition Johnson’s® boleh lah ikut step-step di atas ni! Maklumat lanjut boleh layari Instagram Johnson’s Baby atau Facebook JohnsonsbabyMY

 

Yang Popular

To Top