Famili

Memiliki Keunikan, Penghabisan Stok Oleh HATCH Pasti Buat Raya Anda Lebih Berseri Tahun Ni

0
reads

Nak masuk bulan puasa dah. Pasti ramai tengah sibuk cari baju raya sekarang. Perabot raya pun jangan dilupakan. Eh, macam lagu pula. Maklumlah raya mesti nak semua baru. ūüėć Baju baru, perabot baru, eh..senang cerita semua bendalah nak baru.¬†Maklumlah, hari raya kan, mestilah semua nak¬†perfect!

Selalunya orang kata, raya biarlah bersederhana, tapi apa kata raya kali ni anda buat kelainan sikit! Tetamu pun pasti rasa selesa waktu beraya ke rumah anda nanti.
Haa..sebenarnya, ada berita best yang kami nak beritahu anda ni. Nak tahu apa dia?

Datang ke showroom HATCH, ada penghabisan stok!

Patutlah semalam termimpi beli perabot baru. Rupanya HATCH sedang mengadakan Jualan Penghabisan Stok! Memang sesuai sangat buat pada waktu macam ni. ūüéČ

Harga promosi bermula dari¬†RM3990 dan ke atas. Weee…

Pasti anda tidak asing lagi dengan HATCH, syarikat perabot terkenal yang memiliki design bertaraf dunia. Mereka juga telah menjadi pengeluar utama sofa yang moden dan berkualiti tinggi. Bukan biasa-biasa HATCH ni. Memang gempak!

First time jejakkan kaki ke showroom HATCH¬†ni, anda pasti tergamam.¬†Dekorasi persekitaran rumah yang selesa dengan produk yang dipamerkan dari sofa, bingkai katil, tilam dan aksesori lain di sini, memang akan buatkan anda terasa macam kat rumah sendiri! ūüėĆ

Sofa berkualiti tinggi, banyak fungsi menarik

Rumah kalau tak berseri semasa raya memang rasa tak lengkap. Ruang tamu anda pasti lebih selesa dengan sofa daripada HATCH ini. Design nampak lebih moden dan bergaya. ūüíɬ†Sesuai sangat dengan arus zaman. Baru seronok nak raya!

Sofa dari HATCH ni memang boleh buat anda jatuh cinta. Dengan rekaan dan material jenis leather yang diimport dari Itali, nampak lebih style. Oh ya, sofa HATCH ni juga boleh diubah menjadi katil. Empuk pula tu! Hihi.

Bila raya, air tertumpah, kuih raya bersepah, dah jadi senario wajib. Tak perlu risau, sebab sofa dari HATCH ni, senang dibersihkan kerana menggunakan material original dari Spain. Lap dengan air dan keringkan. Mudah bukan?

Warna raya anda tahun ni apa? Tiap kali raya mesti ada warna tema. Untuk sofa, boleh pilih warna dan customize bentuk sofa yang anda mahu. Macam-macam ada. Ikut kesesuaian rumah anda. Best betul. Jom usha tilam dari¬†HATCH pula…

Tilam empuk dan gebu gebas, tidur lebih lena

Hmm, empuk betul tilam ni. Kalau anda nak tahu, HATCH mempunyai tilam yang semestinya berjenama antarabangsa. Antara jenama yang ada ialah Vono, King Koil, Dunlo Pillo, Slumberland dan D-Letto.¬†Feeling oversea gitu.¬†ūü§§

Wah, design bingkai katil dari HATCH sangat menarik. Warna pun cantik. Terpulang pada cita rasa anda. Admin paling tertarik dengan katil yang siap boleh pasang lagu ni. Malam-malam pasang lagu raya sambil baring, tangkap syahdu pula. Huhu. Memang hebatlah.

Stok terhad, cepat datang showroom HATCH

Memang banyak sangat design yang anda boleh pilih. Kalau anda nak tahu, sekarang ni HATCH tengah buat Jualan Penghabisan Stok. So, jom ramai-ramai serbu outlet mereka di Solaris Mont Kiara, Puchong, Pulau Pinang dan Kuching. Berikut merupakan alamat outlet Hatch tersebut.

Puchong

Tel : 03-8074 9680
Alamat : No. 1A, 1B, 1C & 3C, Jalan BK 5a/2, Bandar Kinrara, 47100 Puchong, Selangor.
Google Map : https://bit.ly/2K2c0x6
Mont Kiara
Tel : 03-6203 0127
Alamat : 21-1, 21-2, 21-3,, Jalan Solaris 4, Solaris Mont Kiara, 50480 Kuala Lumpur. 
Google Map : https://bit.ly/2qNpWDa
Kuching
Tel : +6082231550
Alamat : Lot 41, 6, Jalan Ellis, 93300 Kuching, Sarawak
Google Map : https://bit.ly/2HO9BFK
Penang
Tel : 04- 370 2947
Alamat : 170-04-59,Plaza Gurney, Persiaran Gurney, 10250 Penang.
Google Map : https://bit.ly/2J7ajgw

Jadi, dah bersiap sedia untuk menyerang showroom HATCH? Pasti anda tak mahu lepaskan peluang untuk dapatkan perabot daripada HATCH ini. Produk yang berkualiti dan customer service yang tip top.¬†Confirm tak menyesal.¬†Anda kena cepat tau sebab stok adalah terhad. Tertakluk pada terma dan syarat ya.¬†ūüĎŹ

Untuk info lebih lanjut, boleh klik sini. Jangan lupa like dan follow Facebook HATCH untuk tahu perkembangan terkini mereka. Sebarang masalah, boleh hubungi 012-348 6855.

Pakat dengan keluarga, ajak mereka¬†datang ke showroom HATCH. Raya anda pasti meriah tahun ni. Fuh…¬†ūüėė

Yang Popular

To Top