Hebahan

Kucing Lebih Gembira Jika Dapat SmartHeart Cat Pouch, Ini Yang Pecinta Kucing Perlu Tahu

4.5K
SHARES

Pernahkah anak anda berasa geram melihat kucing di depan mata mereka? Sampai dipeluk-peluknya! Tidak hairan jika ramai ibu bapa yang menjadikan kucing sebagai haiwan peliharaan di rumah supaya anak-anak sentiasa terhibur dan gembira.

Selain memberi makanan kering (dry food) kepada kucing, sekali sekala anda perlu memberikan mereka makanan basah (wet food). Hal ini bagi memastikan hidrasi kucing anda terjaga. Jika anda mencari wet food yang terbaik, kami rekomen anda untuk..

Berikan SmartHeart Cat Pouch kepada Si Comel, diperbuat daripada ikan dan ayam sebenar!

SmartHeart Cat Pouch pilihan terbaik buat Si Comel anda! Ia hadir dalam pilihan varian berasaskan Ikan dan Ayam. Apa yang istimewa tentangnya? Ia diperbuat daripada ikan dan ayam sebenar!

SmartHeart Cat Pouch sangat mudah diberikan kepada Si Comel kerana disediakan dalam pouch yang mudah dibuka. Ia dihasilkan secara cermat dan bersih dengan kombinasi vitamin dan mineral yang betul. Si Comel anda akan selalu sihat dan gembira nanti!

Tekstur makanan yang lembut dan ditambah pula dengan ketulan isi ikan dan ayam yang sebenar dalam setiap SmartHeart Cat Pouch, pasti akan menaikkan selera Si Comel, tambah-tambah ia diperbuat daripada ikan dan ayam sebenar! Bagi sekali, pasti mahu lagi!

Di bawah merupakan pilihan varian SmartHeart Cat Pouch buat Si Comel anda. Apa yang kami boleh katakan, semuanya disukai oleh Si Comel!

POUCH BERASASKAN ISI IKAN SEBENAR

🐾Sardine with Red Snapper in Jelly🐾
🐾Tuna with Chicken in Jelly🐾
🐾Sardine with Chicken and Rice🐾
🐾Tuna in Jelly (Kitten)🐾

POUCH BERASASKAN ISI AYAM SEBENAR

🐾Chicken with Rice and Cheese🐾
🐾Chicken with Rice and Kanikama🐾
🐾Chicken with Rice and Tuna🐾
🐾Chicken with rice and Carrot🐾

Mengandungi nutrisi yang mencukupi buat Si Comel

Setiap pemelihara kucing perlu memastikan nutrisi seperti protein, lemak dan serat yang cukup untuk Si Comel. Oleh itu, SmartHeart Cat Pouch adalah pilihan tepat kerana ia mengandungi komposisi nutrisi terbaik seperti di bawah ini:

KOMPOSISI NUTRISI DALAM SMARTHEART CAT POUCH

Crude Protein min. 6.5% ~ 10.0%
Crude Fat min. 1.0% ~ 3.0%
Crude Fiber max. 1.0%
Moisture max. 85.0%

Komposisi nutrisi dalam SmartHeart Cat Pouch membantu dalam menggalakkan perkembangan otak mereka. Selain itu, ia juga akan memastikan Si Comel anda memiliki jantung yang sihat. Bagus betul!

Ambil bersama dry food dengan kuantiti yang disyorkan


Walaubagaimanapun, SmartHeart Cat Pouch bukanlah makanan lengkap untuk memastikan Si Comel mendapat nutrisi lengkap. Oleh itu, ianya disarankan untuk diambil bersama dengan makanan kering SmartHeart dengan kuantiti yang disyorkan.

Dapatkan SmartHeart Cat Pouch buat Si Comel kesayangan anda segera!

Pecinta kucing boleh dapatkan SmartHeart Cat Pouch di pasaran sekarang. Anda boleh temuinya di SmartHeart Official Store ShopeeSmartHeart Flagship Store LazadaSmartHeart Online Shop, kedai haiwan peliharaan, pasar raya, 7-Eleven dan Pet Chain Store (Petswonderland/Pets Lover Centre).

Tidak sabar pula mahu dapatkannya untuk anak bulus di rumah. Kalau Si Comel dah mula menggesel dan manja-manja dengan anda, itu tandanya dah sampai masa untuk beri SmartHeart Cat Pouch kepada mereka. Pandainya!

Untuk info lebih lanjut tentang SmartHeart Cat Pouch, anda boleh klik mana-mana link yang tertera di bawah:

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×