Hebahan

Kedai Gadget Ini Tawarkan Diskaun 6% Untuk Semua Barang Sempena Raya, Kat Mana Tu?

Eh abang, kedai tu ada sale, jom singgah!” Pada anda yang sedang shopping di mall, pasti situasi ini tidak asing dengan anda. Nampak kedai buat sale, mesti nak singgah. Lagipun tengah musim perayaan. Banyaklah promosi yang ada. Tak gitu?

Jangan anda tak tahu. Bukan kedai baju dan perabot saja yang buat promosi hebat, kedai gadget pun tak terkecuali. Kalau nak tahu, ada kedai gadget ni buat promosi mengejut sempena raya tau. Tapi kat mana kedai tu agaknya? 😏

Thunder Match, kedai gadget paling besar di Malaysia

Thunder Match ni memang terkenal sebagai kedai gadget paling besar di Malaysia. Terdapat lebih daripada 90 outlet Thunder Match di seluruh Malaysia tau. Tak sia-sia kalau anda cari barangan gadget di sini sebab berkualiti. Gempak habis!

Diskaun 6% untuk semua barangan di Thunder Match

Peminat gadget take note! Kalau anda nak cari barangan gadget dengan kualiti terbaik, boleh cari di Thunder Match. Mereka sedang mengadakan jualan hebat dengan promosi diskaun 6% untuk SEMUA barangan. Boleh jimat kalau macam ni!

Promosi ini akan tamat pada 31 Mei 2018. So, anda kena cepat-cepat datang ke outlet Thunder Match yang berdekatan. Kalau lambat, nanti menyesal. Huhu. 😎 Jangan lupa ajak keluarga dan kawan-kawan yang minat gadget tu sekali ya.

Promosi Ceria Raya oleh Thunder Match, berpeluang menang baucar tunai!

Nak duit raya tak? Haa.. Kalau nak, bolehlah sertai contest Ceria Raya oleh Thunder Match ni. Contest ini bermula dari 21 Mei 2018 hingga 17 Jun 2018. Hanya dengan beberapa langkah mudah, anda berpeluang memenangi baucar tunai berjumlah RM68888. Fuh!

Nak tahu langkah-langkahnya? Mudah saja. Sini admin ajar.

Langkah 1 : Berbelanja sebanyak RM300 dan ke atas dalam satu resit.

Langkah 2 : Scan kod QR atau lawati link URL yang diberi.

Langkah 3 : Main permainan dan menang hadiah menarik.

Langkah 4 : Isi borang penyertaan untuk penebusan hadiah.

Senang saja kan? Cubalah dulu. Manalah tahu anda salah seorang pemenangnya. Hadiah pula berupa baucar tunai. Dapat duit raya sebelum raya tiba lagi. 🤑 Bolehlah beli baju raya untuk sekeluarga kalau menang nanti. Hehe.

Pasti anda tak sabar nak datang beramai-ramai ke outlet Thunder Match yang berdekatan dengan anda kan? Tak tahu kat mana? Jangan risau. Boleh check kat senarai outlet Thunder Match ni okay. Wee..

Jom kita serang outlet Thunder Match. Siapa suruh dia buat promosi hebat kan? Hihi. Kalau nak info lanjut tentang promosi yang ada di Thunder Match, boleh klik link di bawah ini ya. Jumpa kat sana! 😘

>> PROMOSI DISKAUN 6% DI THUNDER MATCH <<

>> PROMOSI CERIA RAYA DI THUNDER MATCH <<

Yang Popular

To Top