Kini Trending

Karnival Jom Heboh 2022 Acara Padang Terbesar Malaysia Kini Kembali!

13
SHARES

Karnival tahunan kegemaran ramai, Karnival Jom Heboh (KJH) kini kembali lagi!

KJH kali ini dibawakan oleh DuitNow yang bakal berlangsung selama dua hari pada 25 dan 26 Jun (Sabtu dan Ahad) di Anjung Floria, Putrajaya bersempena dengan Hari Rekreasi Putrajaya.

Baca juga: Siraplimau Bakal Meriahkan Karnival Jom Heboh Di Putrajaya!

KARNIVAL JOM HEBOH 2022 ACARA PADANG TERBESAR MALAYSIA KINI KEMBALI !!!

AYUH! NIKMATI PEMANDANGAN PUTRAJAYA DENGAN BELON UDARA PANAS

Acara padang tahunan anjuran Media Prima Berhad (MPB) dimeriahkan dengan pelbagai booth dari TV3, TV9, DidikTV, Hot FM, Molek FM, Buletin FM, OH BULAN, SIRAP LIMAU, SEISMIK, VOCKET, Waktu Solat Malaysia, WOWSHOP dan TONTON.

Malah, disediakan juga dengan aktiviti-aktiviti menarik serta penampilan istimewa daripada barisan selebriti tanah air popular.

Selain itu, belon udara panas juga disediakan khas buat pengunjung yang ingin melihat suasana sekeliling Putrajaya dengan harga yang murah, hanya dengan menggunakan aplikasi DuitNow.

Kemeriahan di KJH diteruskan lagi dengan promosi-promosi hebat pada harga yang tiada tandingan. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi pengunjung terawal kerana anda berpeluang untuk mendapatkan hadiah istimewa dari KJH!

TEMUI BARISAN ARTIS KEGEMARAN ANDA DI LOKASI KJH!

Lebih istimewa lagi, pengunjung bakal berpeluang untuk beramah mesra dengan artis suka ramai di booth Media Prima Berhad tersedia seperti barisan pelakon drama TV3 iaitu Melur Untuk Firdaus dan Risik Pada Hati yang sedang hangat. Anda berpeluang temui mereka di lokasi KJH seperti Meerqeen, Anna Jobling, Zara Zya, Ummi Nazeera, Sophia Albarakbah dan ramai lagi.

Pengunjung berpeluang untuk menghabiskan hujung minggu bersama ahli keluarga dengan aktiviti-aktiviti santai seperti Karaoke Muzik-Muzik, bergambar dan bermesra dengan maskot Alif & Sofia dan Hang Omar Timor.

Tidak ketinggalan juga siaran langsung program Borak Kopitiam, Wanita Hari Ini dan Melodi yang juga membawakan kemeriahan KJH kepada semua penonton TV3. Bagi peminat muzik pula, KJH mempersembahkan konsert legenda Konsert Jom Heboh yang pasti akan memeriahkan malam minggu anda.

KONSERT JOM HEBOH JAM 9 MALAM SELAMA DUA HARI BERTURUT-TURUT

Para pengunjung juga akan dihiburkan dengan Konsert Jom Heboh yang akan diadakan pada pukul 9.00 malam selama dua malam berturut-turut. Konsert ini akan dihoskan oleh penyampai radio terkenal dari Hot FM dan Buletin FM seperti AG, Ally Iskandar, Haiza, Ayu, Riena Diana, Muaz, Hawa Rizwana dan Imran Aqil.

Antara barisan artis yang akan membuat persembahan adalah Ara Johari, Ashtin, kumpulan Masdo, Insomniacks, Xpose, Amsyar Lee, Ezad Lazim dan ramai lagi.

RAIKAN HARI REKREASI PUTRAJAYA DENGAN PELBAGAI AKTIVITI MENARIK YANG DISEDIAKAN!

Bagi menyemarakkan suasana di KJH, raikan Hari Rekreasi Putrajaya yang dianjurkan oleh Perbadanan Putrajaya dengan acara-acara menarik seperti zoo peliharaan di Festival Pencinta Haiwan Putrajaya (PALOF), Bandar RV, Desa Kopi, Pertandingan Memancing dan Flying Fox. Aktiviti-aktiviti lain termasuk senamrobik, mini penalti dan bola bowling.

Karnival Jom Heboh Acara Padang Paling Lama di Malaysia yang diiktirafkan oleh Malaysia Book of Records ini pasti mengujakan hujung minggu anda sekeluarga.

Sebarkan keseronokan dengan menggunakan tag #KarnivalJomHeboh dan #KJH. Untuk maklumat lanjut, layari laman sesawang www.jomheboh.com.my dan ikuti laman sosial rasmi di Facebook dan Instagram di @jomhebohofficial.

Jadi, jumpa anda semua di sana seawal 8.00 pagi kerana banyak aktiviti menarik bakal menanti anda!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×