Advertorial

Kaki Travel, Wiyo Malaysia Tawar Harga Istimewa Untuk Modem 4G Mereka. Dapatkan Segera Untuk Travel Nanti!

4.7K
reads

Si kaki travel, ini masanya untuk anda dapatkan modem WiFi bagi memudahkan perjalanan anda kelak. Mesti anda nak sentiasa berhubung dengan orang tersayang dan bersosial di Facebook setiap masa kan? Jika sesat, sambungan internet juga bakal menjadi penyelamat! Haa, ini kami ada berita gembira buat anda!

Wiyo Malaysia buat tawaran harga istimewa!

Wiyo Malaysia ada mengadakan Ramadhan Flash Sales 2017 sehingga 17 Julai depan! Cepat tempah modem  4G anda bagi menikmati harga istimewa RM12/sehari ketika melancong di Jepun, Korea dan Taiwan!

Jika anda tidak merancang untuk melancong dalam masa terdekat, jangan risau kerana Wiyo Malaysia menetapkan tarikh melancong untuk anda nikmati tawaran ini antara 1 September hingga 31 Disember 2017! Sempat lah sekiranya anda nak plan bercuti hujung tahun dengan keluarga dan rakan sekerja kan?

Macam mana nak dapatkan harga istimewa itu?

Kalau anda belum pernah menggunakan servis Wiyo Malaysia, kami sertakan sekali gambar rajah di atas cara menempah untuk memudahkan anda. Senang je!

Tetapi, sebelum itu, masukkan promo code di bawah ketika menempah di laman web Wiyo Malaysia!

Ramadhanflash17

Sekarang, anda boleh nikmati perkhidmatan internet terbaik sepanjang percutian anda!

Bukan calang-calang, Elfira Loy pun guna modem 4G Wiyo ketika melancong baru-baru ini!

Just landed , yehaaaaa !
I had great time in Korea , short trip but def one of the best trip ? . Thanks@keanlim71 & @hubertwhoi for the great time!
And of course thanks @wiyomy for the fast & smooth connection while i’m in korea . Never tried other but just wiyomy because its so easy & convenient !
Pada sesiapa yang nak travel raya ni
Stay tuned for #wiyo upcoming Raya promotion ?

Apa tunggu lagi? Cepat tempah modem Wiyo anda segera untuk kemudahan ketika melancong nanti! Nak tahu lebih maklumat dan promosi terkini daripada mereka, layari laman web Wiyo Malaysia dan follow Facebook Wiyo Malaysia.

Selamat melancong!

Yang Popular

To Top