Famili

Kaki Gamers Pasti ‘GILA’ Bila Ada Vivo V5s. Kenapa? Klik Sini..

4.9K
reads

Gamer! Take Note! Ini yang anda perlu tahu mengenai Vivo V5s! Memiliki ciri-ciri yang lengkap sebagai peranti gaming anda. Rugi gila kalau anda tak dapatkan Vivo V5s yang sememangnya AWESOME ni! Okay la dekat sini admin nak kongsikan sikit mengenai ciri-ciri hebat Vivo V5s ni dan kenapa anda patut NANGIS kalau tak dapatkan smartphone DUO~Fungsi ni.

SPESIFIKASI TERBAIK BUAT ANDA RASA TERUJA BILA MENGGUNAKAN VIVO V5S!

Didatangkan dengan skrin 5.5 inci dengan display HD dan processor octa-core MT6750 (1.5 GHz) memang anda akan puas hati sebab tiada lagi masalah LACK & LOADING masa main game. Semuanya smooth dengan fun touch 3.0 operating system tau? Bukan itu sahaja, paparan skrin Vivo V5s pulak memang sangat sharp dan admin sendiri melting dengan Vivo V5s ni! Nampak tak betapa superbnya Vivo V5s especially untuk gamer, anda main game apa pun kualiti paparan imej TIP TOP habis!

Mesti ramai yang nak tahu berapa RAM smartphone ni? Internal storage banyak mana? Kalau nak upgrade storage kapasiti tu boleh sampai berapa? Chill & Relax okay! Vivo V5s ni didatangkan dengan 4GB RAM tau.. Tambahan pulak internal storage bukan main besar…64GB kot! Masih tak cukup? Jangan risau! Boleh upgrade sampai 256 GB untuk micro SD card! Lepas ni boleh la anda download semua favourite game anda dan simpan. HEBATKAN!

BATERI 3000 mAH! TAHAN LAMA ! GAMING SATU HARI! ❤

Bestkan Vivo V5s ni? Bukan sekadar skrin display HD tapi bateri pun POWER dan semestinya tahan lama. Jadi bersesuaian sangat la bagi anda yang suka travel tapi nak enjoy game all the way perjalanan tu. Bagi yang dah kawin boleh guna Vivo V5s ni untuk main game dengan anak anda okay! Sebabnya Vivo V5s ni mesra pengguna. Lepas ni jadi geng lah korang dengan anak-anak nampaknya!

SOUND SYSTEM LETOP! BUNYI REAL! VIVO V5S PENGALAMAN GAMING YANG NYATA!

Pengalaman gaming yang unggul dengan cystal-clear 24-bit high def audio system. Confirm layan!

Dengan sistem bunyi beresolusi tinggi cystal-clear 24-bit high def audio sistem anda pasti merasai gaming experienced sebenar. Ye la! Bagi gamer bunyi mainkan peranan penting untuk bagi feel yang sebenarkan? So dengan adanya Vivo V5s pasti Dunia gaming anda lebih DEBOMB!

Selain tu, Vivo V5s merupakan pakar selfie tau? Sebab tu la admin kata Vivo V5s ni telefon pintar duo fungsi sebab Vivo V5s ni dilengkapi dengan kamera hadapan 20 Mp IMX376 yang menjanjikan gambar selfie yang cantik dan cun lah katakan. Anda bukan sahaja boleh main game tapi boleh ambil selfie dan gambar macam PRO-photographer dengan Vivo V5s.

Jadi kena la dapatkan Vivo V5s sekarang jugak okay? Sebab semua ada dalam satu smartphone. Untungkan? Jom Grab Vivo V5s sekarang!

 

Yang Popular

To Top