Dapur

Jom Serang!!! senQ Buat Promosi Sempena Pembukaan Cawangan Baru Mereka Di Melawati Mall! Promosi Pasti Berbisa!

6.8K
SHARES

Surprise!!! Peluang terbaik buat anda yang ingin membeli barang elektrik baru pada bulan ini. Berita paling hangat adalah senQ mengadakan senQ Melawati Mall Grand Opening iaitu pembukaan cawangan baru secara besar-besaran di Melawati Mall Kuala Lumpur. Weee! Tapi bila?

Halaman depan risalah senQ Melawati Mall Grand Opening. Cantiknya!

Hebohkan pada keluarga dan sahabat handai untuk kosongkan jadual mereka pada 17 Ogos 2017 hingga 20 Ogos 2017. Dalam masa 4 hari, anda boleh rebut promosi-promosi hebat yang ada sewaktu senQ Melawati Mall Grand Opening! Pasti lagi meriah!

PROMOSI-PROMOSI GEMPAK SEWAKTU CAWANGAN BARU DIBUKA

Bunting-bunting tersedia semasa senQ Melawati Mall Grand Opening. Sangat nice!

Buka cawangan baru, memang tak sah lah kalau tak buat promosi. Promosi pun gempak semuanya! Bagi anda yang berkunjung ke senQ di Melawati Mall pada 17 Ogos 2017 hingga 20 Ogos 2017 nanti, ini promosi terhebat yang ada sewaktu senQ Melawati Mall Grand Opening:

  • Sebanyak 1000 unit peralatan kecil yang berharga RM10 untuk direbut.
  • Barang elektrik berharga RM500 untuk setiap satu (hanya pada model terpilih sahaja)
  • PERCUMA extra warranty selama 1 tahun.
  • Diskaun khas sehingga 60%.
  • 0% interest sehingga 36 bulan.

SENARAI BARANGAN YANG DIPROMOSIKAN MEMANG TERBAIK!

Bersinar mata bila tengok senarai barang dengan diskaun sehingga 60% dan barang yang berharga RM500.

Banyaknya promosi! Best gila. Jom usha barang-barang yang ada. Manalah tahu berkenan di hati. Bolehlah dapatkan sewaktu senQ Melawati Mall Grand Opening nanti. Tak sabar rasanya!

Barang-barang yang dipromosikan. Superb!

0% interest sehingga 36 bulan. Siapa yang tak nak kan?

BELI BARANG RM1000 KE ATAS DAN MENANG HADIAH!!

Alang-alang tengah kempen Spider-Man Homecoming, selain promosi senQ Melawati Mall Grand Opening, anda berpeluang memenangi hadiah percutian ke London dan pemberian 3 juta baucar wang tunai jika anda membeli barangan sebanyak RM1000 dan ke atas. Wah, menarik!

Paling penting, anda boleh tambah peluang untuk menang DUA kali ganda jika membayar dengan Kad Kredit Standard Chartered, beli produk SHARP atau menggunakan AEON Credit Service. Fuhhh terbaik!

Jadi, jangan lupa temu janji kita ya! 17 Ogos 2017 hingga 20 Ogos 2017, kita serbu senQ di Melawati Mall Kuala Lumpur ramai-ramai. Meriahkan senQ Melawati Mall Grand Opening dengan kehadiran anda. Sebarang pertanyaan boleh hubungi 011-10882494. Jumpa di sana!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×