Famili

Jom Rebut Wang Tunai RM25k, Smart Tv & Banyak Lagi Dengan Peraduan Yes Hello! Superstar!

196
SHARES

Kalau nak beli barangan elektrik, gajet ataupun keperluan rumah, dah tak cari tempat lain dah, mesti ke Senheng. Yelah, bukan saja banyak pilihan, malah tanpa interest dan banyak promosi hebat!

Sebagai menghargai pelanggan setianya yang menyokong mereka selama ini, Senheng nak bagi anda layanan bagai Superstar dengan pelbagai hadiah, rebat tunai dan banyak lagi! Bestnya!

MACAM MANA NAK MENANG?

Kalau anda nak tahu, Peraduan Yes Hello! Superstar ni terbuka kepada semua ahli PlusOne yang berusia 18 tahun ke atas di semua outlet Senheng seluruh negara.

Tempoh peraduan: Bermula dari 1 Mac 2021 hingga 31 Mei 2021.

Nak tahu macam mana nak sertai? Mudah je:

REVIEW & KONGSI UNTUK MENANGI WANG TUNAI SEHINGGA RM25,000!

Langkah 1: Beli – Kunjungi mana-mana outlet Senheng dan beli barangan yang korang inginkan

Langkah 2: Review – Hantarkan ulasan anda ke aplikasi Senheng dan beritahu apa yang anda sukai serta cadangan untuk Senheng mempertingkatkan perkhidmatan mereka. Jangan lupa sertakan hashtag #SenhengKOC #HelloSuperStar

Langkah 3: Menang – Sekiranya ulasan anda dipilih sebagai pemenang, anda akan bawa pulang hadiah wang tunai sehingga RM25,000!

Kalau anda nak jadi antara pemenang bertuah, jangan lupa kongsikan ulasan anda di aplikasi Senheng setelah berbelanja! Peserta dengan ulasan yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang dan pengumuman akan dibuat setiap pertengahan bulan sepanjang peraduan ini berlangsung.

Tertakluk terma dan syarat

BUKAN ITU JE, SENHENG JUGA NAK BAGI BANYAK LAGI HADIAH MENARIK SEPERTI..

Baucar bernilai sehingga RM3 juta!

Apa yang anda perlu lakukan adalah berbelanja dengan amaun tertentu (minimum RM1,500) di Senheng di seluruh negara atau laman web rasmi dan nikmati baucar tunai lumayan!

Tertakluk terma dan syarat

Rebat segera sehingga RM1,000!

Haa..sekarang ni Senheng tengah buat promosi bagi pelbagai barangan elektrik rumah seperti, Samsung Smart TV, mesin basuh LG, peti ais LG, Robam Cooker Hood dan banyak lagi! Kalau anda beli barangan-barangan ekslusif ni, anda layak untuk dapat rebat segera yang bernilai sehingga RM1,000 tau. Jimat banyak tu!

Tertakluk terma dan syarat

10x unit Samsung Galaxy S21 5G!

Nak beli barangan rumah tapi tak cukup duit? Jangan risau, anda boleh buat bayaran ansuran dengan Aeon Credit Easy Payment Scheme. Tak payah ada kad kredit, bayaran ansuran bulanan serendah RM48 sebulan dan pembayaran fleksibel sehingga 36 bulan. Untung-untung boleh menang Samsung Galaxy S21 5G!

Anda hanya perlu berbelanja di Senheng (minimum RM1,000) dan buat pembayaran menggunakan Aeon Credit Easy Payment Scheme. Mudah kan?

Tertakluk terma dan syarat

6x unit Samsung 55″ QLED 4K SMART TV!

Anda pengguna kad kredit Maybank? Nah kami kongsikan berita baik!

Jom kunjungi mana-mana bilik pameran atau kedai dalam talian Senheng, berbelanja (minimum RM1,000) dengan kad kredit Maybank dan berpeluang untuk bawa pulang Samsung 55″ QLED 4K SMART TV. Wow!

Jumlah penyertaan adalah tertakluk kepada amaun yang anda belanjakan di Senheng.

Tertakluk terma dan syarat

APA TUNGGU LAGI, JOM BERBELANJA BAK SUPERSTAR DI SENHENG!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Senheng. 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×