Famili

Jom Jimat Dengan Promosi 9.9 Online Shopping Day Dari Shopee, Tawaran Produk Serendah RM9! Murah Gila!

19.8K
reads

Zaman sekarang, ibu-ibu makin sibuk dengan pelbagai urusan antaranya kerja, hal anak, aktiviti sampingan dan macam-macam lagi. Dengan keadaan ekonomi yang memaksa kita untuk berjimat, semestinya anda akan curi-curi masa ke banyak pasar raya bagi membezakan harga barang mana yang paling rendah. Nak berjimat lah katakan…

Tapi sekarang, jangan susah-susah hati, Shopee kini melancarkan 9.9 Online Shopping Day dengan pelbagai tawaran bermula 9 September depan sebagai tanda hari membeli-belah dalam talian terbesar bagi mereka! Ia adalah kempen paling hebat kerana Shopee menawarkan harga runtuh, hadiah percuma dan manfaat buat pelanggan mereka!

Boleh shopping macam-macam contohnya barangan dapur, keperluan rumah, produk elektrik, pakaian dan banyak lagi dari pelbagai jenama terkenal seperti Nestle, Watsons, Super, Unilever, ESH2U dan Senheng. Jom tengok apa yang menarik?

Ada kempen Best of 9.9, Shocking Sale, Lowest Price Guaranteed dan banyak lagi di aplikasi Shopee! Wow!

Kempen Best of 9.9 diadakan selama 3 hari di aplikasi Shopee yang menawarkan produk paling laris dengan potongan harga sehingga 90% bermula 9 September hingga 11 September. Haa, boleh lah anda dapatkan produk idaman seperti apa yang jiran anda beli dengan harga paling murah! Mesti jiran anda jealous!

Bukan itu saja, Shopee juga menawarkan kempen Shocking Sale yang mengetengahkan 5 slot berbeza dengan tawaran serendah RM9 pada 9 September. Pelanggan juga layak untuk menikmati servis penghantaran percuma dengan pembelian serendah RM20 saja. Senang kan?

Lowest Price Guaranteed pula membolehkan pelanggan membelanjakan duit mereka dengan bijak, kerana Shopee mempromosikan produk pada harga paling rendah berbanding pesaing utama. Jika tidak, anda akan dapat pulangan 120% perbezaan harga tersebut dalam bentuk koin Shopee. Cuba anda beli, tengok dan bezakan harga sendiri!

Tak cukup? Shopee ada promosi di laman media sosial mereka pulak!

Tak cukup dengan itu, Shopee juga mengadakan 2 aktiviti di media sosial mereka antaranya 9 Days of Unlock Giveaway dan 9.9 Online Auction bermula 1 September hingga 9 September depan. Pelanggan berpeluang untuk mendapat hadiah lumayan berjumlah lebih RM19,000 seperti Apple Watch, DJI Sparks Drone, Samsung Galaxy S8 dan banyak lagi! Syoknya!

Tunggu apa lagi? Jom download Shopee dan mula membeli-belah!

Tunggu apa lagi? Jom download aplikasi Shopee dan mula membeli-belah sekarang. Nanti dulu, siapa baru download dan pertama kali daftar sebagai pelanggan, gunakan kod SIRAP9 untuk dapatkan potongan harga RM9 dengan minimum pembelian RM50. Untuk pelanggan baru saja tau! Cepat download aplikasi Shopee anda di sini:-

Shopee MY

Selamat membeli-belah!

Yang Popular

To Top