Advertorial

International  University of Malaya-Wales Tawarkan Kursus Baru? No 3 Tu Rupanya Punca Utama!

8.8K
reads

Bagi anda yang minat sangat nak sambung study dalam bidang pengurusan dan penjualan hartanah, inilah peluang anda! Terkini, International  University of Malaya-Wales (IUMW) dah perkenalkan ijazah sarjana muda baharu dalam bidang pengurusan dan penjualan hartanah serta fokus dalam transaksi lelong hartanah ( Bachelor of Real Estate Management and Auction (Hons) ). Awesome kan? Lepas ni nak study dalam bidang hartanah bukan satu perkara yang mustahil lagi!

1 KERJASAMA INSTITUSI HARTANAH TERKEMUKA!

Kalau anda semua nak tahu Bachelor of Real Estate Management and Auction (Hons) di IUMW adalah kursus yang mendapat pengiktirafan daripada Board of Valuers, Appraisers & Estate Agents Malaysia (BoVAEA), The Royal Institution of Surveyors Malaysia (RISM) dan The Royal Institution of Chartered Surveyors, United Kingdom (RICS). 

Nampak tak? Bukan calang-calang ye ijazah yang di tawarkan IUMW. Sebaliknya, ianya adalah antara kursus terbaik  yang disediakan demi merealisasikan impian anda diluar sana untuk mendalami bidang pengurusan dan penjualan hartanah.

2 TENAGA PENGAJAR BERPENGALAMAN!

Kursus yang ditawarkan di bawah Fakulti Perniagaan dan Undang-Undang melibatkan tenaga pengajar yang terdiri daripada mereka yang berpengalaman dalam bidang hartanah dari dalam dan luar negara ye!

Jadi anak anda akan dapat pendedahan bukan hanya dari pensyarah & pakar hartanah negara sebaliknya, anak anda juga akan menerima pendedahan daripada pakar penganalisis hartanah luar negara. Hebatkan?

3 PERMINTAAN & KEPERLUAN PASARAN!

Melihat perkembangan dalam bidang hartanah yang semakin meluas tidak hairanlah IUMW memperkenalkan kursus yang semakin diminati ramai ini. Kepakaran yang dimiliki tenaga pengajar berpengalaman dikongsikan melalui pembinaan subjek-subjek yang sangat kondusif dan melibatkan banyak praktikal.

Ha! Bagi anda yang tak tahu dimana nak hantar anak atau adik anda sambung study, IUMW adalah antara yang terbaik! Jangan bimbang mereka menyediakan platform pembelajaran yang seiring dengan keperluan dan permintaan semasa dalam sektor pekerjaan.

4 GLOBAL & VERSATILE.. INI SUASANA PEMBELAJARAN IUMW!

Suasana IUMW memang sangat selesa. Tambahan pulak persekitarannya lengkap dengan fasiliti terkini. Ini termasuk kawasan riadah dan juga study tau! Anda mahu anak atau adik anda study dalam kampus yang inklusif dan sihat? IUMW ada jawapannya.

Dekat IUMW semua kemudahan memang selesa dan TIP TOP habis! Dari bilik asrama, perpustakaan, makmal komputer hinggalah ruangan kuliah semuanya dilengkapi dengan teknologi terkini. Selain itu, dekat IUMW ada pelbagai bangsa daripada pelbagai negara. Meriah sangat!

Jadi apa lagi yang anda semua tunggu! Jom kita semak dan lihat kelayakan untuk join Bachelor of Real Estate Management and Auction (Hons) di IUMW. Confirm tak menyesal nanti! Untuk maklumat lanjut klik bawah jom 

www.iumw.edu.my

 

Yang Popular

To Top