Kini Trending

Gores & Menang Dengan ZCITY, Anda Berpeluang Mendapat Diskaun Sehingga 90% Untuk Pin Tambah Nilai!

19
SHARES

ZCITY  ini merupakan satu aplikasi dan juga platform dimana anda boleh mendapat rebat serta pulangan tunai segera. Selain itu, anda juga berpeluang untuk mendapat ganjaran bagi setiap transaksi yang dibuat. 

Sempena Ulang Tahun ZCITY, ada tawaran istimewa iaitu Pek Bonus bernilai RM25 khusus untuk semua pengguna mereka. Setiap pelanggan juga layak untuk membeli sebanyak 2 kali pek tersebut. Jom kami kongsi apa kelebihan yang anda boleh dapat melalui pembelian pek bonus ini.

Beli Pek Bonus bernilai RM25, siap boleh dapat penjimatan pin tambah nilai yang banyak!

Untuk pengetahuan anda, kalau anda membeli Pek Bonus bernilai RM25 dari ZCITY, anda berpeluang mendapat satu gores untuk memenangi potongan harga sehingga 90% tau untuk setiap pin tambah nilai tanpa perbelanjaan minimum! Ia juga bergantung pada nasib anda masing-masing.

Contohnya kalau anda gores dan dapat ganjaran diskaun RM90, anda boleh menggunakannya untuk membeli pin Touch N Go (TNG) RM100, bermakna anda hanya perlu membayar RM10 sahaja untuk pin TNG bernilai RM100 itu. Memang jimat betul kan! 

Bukan itu sahaja, pengguna juga akan menerima diskaun segera sebanyak RM30 dengan setiap pembelian pin tambah nilai.

Selain itu, melalui pembelian yang dibuat, anda layak untuk mendapat tiket cabutan bertuah dan berpeluang mendapat RM300 secara eksklusif tau!

Nak tahu macam mana cara untuk membeli pek bonus tersebut? Ikut langkah ini!

Langkah 1: Muat turun aplikasi ZCITY dan lengkapkan pendaftaran

Langkah 2: Klik ikon “Pek Ulang Tahun”

Langkah 3: Buat pembayaran

Ha…mudah saja kan? Jadi, anda perlu cepat-cepat membuat pembelian pek bonus tersebut untuk nikmati tawaran yang mereka berikan!

ZCITY juga tawar pelbagai manfaat lain seperti e-baucar, bayaran bil & banyak lagi!

Bukan setakat itu, aplikasi ZCITY ini juga tersedia dengan pelbagai tawaran dan kegunaan menarik seperti e-baucar, pembayaran bil, Jom Reward, Zstore dan banyak lagi tau! Semuanya dalam satu platform, memang gempak kan! Senang cerita, kalau anda nak jimat, boleh guna aplikasi ini sahaja.

Jadi, kalau anda nak tahu lebih lanjut mengenai tawaran lain yang ada di ZCITY, boleh layari laman sesawang mereka di https://zcity.io/. 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×