Hebahan

Fakta Yang Pecinta Kucing Perlu Tahu Tentang Me-O Cat Lick!

6.9K
SHARES

Kucing sentiasa menjadi pilihan ramai sebagai haiwan peliharaan di rumah. Anda juga pasti seronok melihat telatah Si Meowy yang comel dan manja bukan? Si Meowy juga boleh menjadi penghibur anak-anak anda di rumah.

Pernah tak Si Meowy anda tidak berselera ketika makan? Mereka mungkin berasa jemu kerana makan makanan yang sama setiap hari. Sekali-sekala anda patut berikan snek yang lazat seperti Me-O Cat Lick untuk Si Meowy.

Apakah sebenarnya Me-O Cat Lick untuk Si Meowy?

Untuk pengetahuan anda, Me-O Cat Lick adalah sejenis snek berkhasiat untuk Si Meowy. Didatangkan dalam bentuk sachet, Me-O Cat Lick memudahkan anda untuk menghidangkannya kepada Si Meowy. Kenapa kami kata ianya mudah?

Dengan konsep direct feeding, anda boleh terus berikan Me-O Cat Lick kepada Si Meowy tanpa menggunakan bekas! Selain merapatkan hubungan anda dengan Si Meowy, Me-O Cat Lick juga menceriakan Si Meowy semasa menikmatinya.

Antara fungsi istimewa Me-O Cat Lick yang anda perlu tahu

Bilakah waktu sesuai untuk berikan Me-O Cat Lick kepada Si Meowy? Oleh kerana pek ini mudah hidang, anda boleh berikan snek ini sewaktu bermesra dengannya. Pasti Si Meowy semakin manja dengan anda.

Jika anda membawa Si Meowy keluar beriadah, jangan lupa bawa Me-O Cat Lick sekali. Peknya juga sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana. Si Meowy akan seronok dapat makan snek yang lazat selepas beriadah.

Si Meowy tidak aktif seperti selalu? Jangan khuatir, kami cadangkan anda berikan Me-O Cat Lick kepadanya. Ia sangat sesuai dijadikan sebagai pembuka selera ketika Si Meowy kurang sihat.

Me-O Cat Lick merupakan snek tambahan untuk Si Meowy yang diperkaya dengan pelbagai khasiat dan nutrien. Selain membantu meningkatkan sistem ketahanan badan dan pencernaan, ia juga membantu memperbaiki kesihatan kulit dan bulu Si Meowy.

7 variasi pilihan Me-O Cat Lick yang lazat belaka

Surprise! Terdapat 7 variasi Me-O Cat Lick yang anda boleh pilih untuk Si Meowy. Antaranya ialah Chicken & Liver, Bonito, Crab, Salmon, Maguro, Katsuo dan Tuna with Scallop. Semuanya lazat dan Si Meowy anda pasti tidak akan menolak.

Di mana anda boleh mendapatkan Me-O Cat Lick yang berkhasiat ini?

Anda boleh mendapatkan Me-O Cat Lick secara atas talian dari PCM Online Shop. Selain itu, anda juga boleh membelinya di pasar raya (Supermarket) dan pasar raya besar (Hypermarket) terpilih berdekatan anda.

Eh, tunggu dulu! Kami mahu kongsikan rahsia besar ini dengan anda. Sebenarnya anda boleh dapatkan Me-O Cat Lick secara PERCUMA saja!

Jawab beberapa soalan mudah & tebus Me-O Cat Lick untuk Si Meowy anda sekarang!

Siapa tidak mahu barang percuma bukan? Lebih-lebih lagi, dapat percuma Me-O Cat Lick. Cara untuk mendapatkan Me-O Cat Lick ini sangat mudah. Ikut langkah yang kami beri di bawah.

  1. Layari https://perfectcompanion.com.my/jawabtebusmeocatlick/.
  2. Jawab beberapa soalan mudah dan hantar!**Sementara stok masih ada.

Mudah bukan? Jangan tunggu lagi, cepat jawab dan terus hantar ya. Takut nanti terlepas sebab stok terhad.

Pembaca Sirap Limau boleh guna kod untuk promosi beli 2 percuma 1 Me-O Cat Lick di PCM Online Shop

Bagi anda yang tidak sempat menjawab soal selidik tadi, jangan risau. Khas buat pembaca Sirap Limau, anda boleh mendapatkan Me-O Cat Lick dengan harga promosi di PCM Online Shop. Paling seronok, anda boleh dapat promosi Beli 2 Percuma 1 Me-O Cat Lick!

Anda hanya perlu masukkan kod khas yang tertera pada gambar di atas sebelum checkout pembelian. Take note! Kod ini hanya sah untuk pembelian Me-O Cat Lick di PCM Online Shop saja ya. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Mahu tahu lebih banyak aktiviti dan info lanjut tentang produk Me-O lain seperti makanan kering, basah dan pasir kucing? Anda boleh LIKE dan FOLLOW Facebook Page Rasmi Me-O.

Semoga anda seronok bermanja dengan Si Meowy bersama Me-O Cat Lick. Meow!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×