Famili

Dapatkan Barang Dekorasi Dan Banyak Lagi Di S&J. Promosi Beli 2 Percuma 1 Menanti Anda!

Tadi baru je lepas tengok drama Korea. Haish! Cantik sungguh la mug yang pelakon perempuan tadi guna. Baju dan beg dia pun nice. Suka la pulak. Macam tu la ragam kita setiap kali lepas tengok drama Korea kan? Gaya mereka berpakaian memang win tak pernah mengecewakan.

Cakap pasal barangan dan aksesori rumah yang comel ala-ala Korea ni, mesti anda tercari-cari kedai yang menjual barangan seperti ini bukan? Haa.. Admin nak share di mana anda boleh beli.

1 Tempat Tapi Semua Ada!

Jadi, kali ni kita nak cari one stop center yang anda boleh dapatkan semua barangan sekali. Ini termasuklah perhiasan rumah, mug, beg, topi dan sebagainya.

Ala admin tahu, anda semua memang suka hias rumah. Terutamanya, suri rumah yang selalu habiskan hari minggu dekat rumah dengan keluarga. Betul tak?

Tawaran Hebat, Beli 3 Bayar Untuk 2!

Mesti anda tertanya-tanya kenapa baru sekarang admin nak share semua ni? Sebenarnya admin tunggu ada promosi. Dah kebetulan Hari Kebangsaan bakal menjelma tak lama lagi, ada promosi gila-gila ni.

Ha! Sebab tu la admin share dengan anda semua sekarang. Kita nak jimat kan? Jadi masa sale la kita serang!

Untuk pengetahuan anda, kedai yang admin maksudkan ialah S&J. Bermula daripada 17 Ogos hingga 31 Ogos ini, anda boleh nikmati penjimatan kaw-kaw bila shopping di S&J.

Sebenaranya S&J ada banyak cawangan dalam negara. Nanti admin mention dekat bawah, tapi ya Allah, sekarang kalau anda membeli belah dekat S&J anda hanya perlu bayar untuk 2 barang daripada 3 barangan yang anda beli.

Jimat la kan? Lepas ni, anda singgah je S&J. Macam-macam ada. Jimat sikit beli 3 bayar untuk 2 barang. Dah macam beli 2 percuma 1 punya kempen pula.

Pelbagai barangan sesuai dengan citarasa anda!

 

Tak cukup dengan, S&J juga ada promosi beli 2 percuma 1 untuk barangan terpilih seperti stokin, tray,orange pilloe, jam dinding dan bag travel untuk kanak-kanak. Tapi ni semua bergantung pada stok tau! Kalau dah habis, melepas la jawabnya.

Singgah S&J Jom!

Kalau masih tak percaya lagi anda boleh singgah dan tanya dulu mengenai promosi ni. Nanti kata kita tipu pulak. Ingat tau promosi sah hanya hingga 31 Ogos ni sahaja.

Apa-apa pun admin lampirkan senarai cawangan S&J seluruh negara  bagi memudahkan anda mencari cawangan S&J yang berdekatan dengan anda.

Website: S&J

Facebook S&J

Yang Popular

To Top