Famili

Cepat! Anda Boleh Miliki Emas Serendah RM24X/g Sepanjang Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall

4.2K
SHARES

Bila sebut tentang emas pasti berkait rapat dengan wanita dan sekarang bukan wanita saja boleh menyimpan emas, lelaki juga boleh. Selain menjadi simpanan yang menguntungkan, emas juga boleh dijadikan pelaburan berguna untuk jangka masa panjang.

Anda sudah memiliki emas sebagai simpanan untuk masa depan? Jika belum, anda perlu pertimbangkan untuk menyimpannya bermula sekarang. Emas mahal? Tidak perlu khuatir kerana sekarang anda boleh dapatkan emas dengan harga terendah di PG Mall!

Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall, waktu terbaik untuk beli emas!

Cuba teka apakah sambutan pada setiap 16 September selain sambutan Hari Malaysia? Mestilah Hari Kebudayaan Emas! Untuk makluman, Persatuan Emas Malaysia (MGA) telah mengisytiharkan 9.16 sebagai Hari Kebudayaan Emas 916 atau 916 Gold Cultural Day yang jatuh pada 16 September setiap tahun.

PG Mall juga tidak ketinggalan untuk melancarkan kempen Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall. Kempen yang gempak ini akan diadakan bermula 15 hingga 17 September 2020. Siapa sangka dalam tiga hari sahaja anda boleh memiliki emas yang diimpikan!

Bagi yang masih belum tahu, PG Mall merupakan platform jualan e-dagang tempatan No.1 di Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017. Platform mesra pengguna ini disokong oleh Public Gold Marketing Sdn Bhd dan dibentuk bagi menyediakan platform perniagaan buat para peniaga di Malaysia.

PG Mall turut disenarai sebagai top 3 platform marketplace atas talian yang kerap dikunjungi di Malaysia berdasarkan laporan Iprice Insight Report. Platform ini menerima segala jenis terma bayaran iaitu melalui e-wallets dan payment gateway. Macam ini memang lebih mudahlah untuk anda berbelanja.

Kenapa agaknya Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall disambut?

PG Mall sebenarnya mahu memberi kesedaran kepada anda tentang hiasan emas merupakan ikatan dalam budaya Malaysia. Selain itu, mereka juga mahu merangsang ekonomi emas tempatan dan membantu perdagangan dua hala Malaysia.

Kenapa angka 916 digunakan? Untuk makluman, 916 adalah angka yang bermakna bagi industri emas kerana 916 mewakili 22 karat emas. Sebab itu emas menjadi sejarah yang paling popular digunakan untuk perhiasan di negara-negara seperti Malaysia dan Singapura. Hebat betul!

Anda pasti sudah tidak sabar untuk mengetahui tawaran hebat yang ada sewaktu Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall. Kami yakin selepas terjah, anda pasti tidak senang duduk punya. Jom terjah sampai habis!

Tawaran hebat dengan emas satu gram serendah RM24X sahaja!

Pada Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall, anda boleh dapatkan emas dengan harga RM24X untuk satu gram. Murah betul! Sememangnya waktu paling tepat untuk anda beli emas dan hadiahkan kepada yang tersayang.

Harga ini merupakan tawaran terendah di pasaran. Siapa yang tidak ambil peluang ini untuk beli emas, memang rugi. Tawaran ini hanya ada sewaktu Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall.

Harga terus dari kilang dengan penghantaran percuma

Sempena Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall, anda bukan saja dapat emas dengan harga terus dari kilang. Paling istimewa, penghantaran juga percuma sampai depan rumah anda.

Kami yakin anda pasti tidak mahu terlepas promosi hebat sewaktu Hari Kebudayaan Emas 916 PG Mall. Oleh itu, jangan lupa setkan kalendar anda pada 15 hingga 17 September 2020 ini untuk dapatkan emas idaman anda dengan harga terendah.

Baucar kupon yang mereka tawarkan juga sangat berbaloi. Jangan lupa tebus ya!

Berita baik ini wajib dikongsikan kepada keluarga dan rakan-rakan anda. Mereka juga pasti menunggu waktu terbaik untuk membeli emas. Peruncit dan pemborong juga boleh sertai kempen ini dan menjual secara langsung dengan harga kilang. Sangat berbaloi!

Mahu beli emas dengan harga terendah? Anda boleh dapatkannya di: https://pgmall.my/PG-Jewel

Jom borong emas banyak-banyak di PG Mall!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×