Dapur

Berbelanja Tanpa GST! Diskaun Sehingga 80%! One Living Seri Kembangan Kan Ada!

Sale! Sale! Sale! Inilah masanya anda nak berbelanja, sebab ada diskaun sehingga 80%, GST pun dah tak dak, lagilah jimat. Nak tahu dekat mana? Dekat One Living Seri Kembangan la!

Apa yang mereka tawarkan kali ni? Ada macam-macam peralatan elektrik dan lampu yang anda boleh dapat dekat sini. Yang besar, yang kecil semua ada! Confirm anda puas hati dengan pilihan dan harga yang mereka tawarkan.

Pilihan Yang Pelbagai!

Sebenarnya dekat One Living Seri Kembangan ni macam-macam anda boleh beli antaranya ialah televisyen, peti ais, kipas, mesin pengisar, periuk nasi dan pelbagai lagi.

Harga Runtuh! Murah! Murah!

Bayangkanlah harga pengering rambut selepas diskaun hanya RM 12. Mana nak dapat tawaran yang macam tu? Hanya di One Living Seri Kembangan je ada. Lebih menarik, harga Jug kettle hanya RM 59! Wow kan tawaran mereka.

Deka Water Heater hanya RM 188!

Tv dijual dengan harga berpatutan! Murah! Murah!

Mesin basuh hanya pada harga RM 376

Tawaran Puchase With Purchase Pun Ada!

Disamping itu, One Living Seri Kembangan juga berikan anda tawaran yang lebih awesome dengan PWP offer. Contohnya, jika anda beli televisyen Isonic, anda boleh dapatkan Andriod Tv Box dengan diskaun eksklusif. Best kan? Confirm ramai yang dah excited ni!

Boleh Dapat Free Baucer AEON!

Tertanya-tanya macam mana korang nak dapat baucer percuma daripada AEON ni? Ha! Mudah ja, hanya beli mana-mana barangan jenama Philips, nanti anda boleh la dapat baucer ni secara percuma. Nilai baucer yang diberikan tertakluk kepada nilai barangan yang anda beli ye.

Lagipun anda boleh menang Tefal Garment Steamer! Mudah je caranya. Hanya like, share & komen. Nak tahu lebih lanjut detail contest? Jom klik link dekat bawah!

https://goo.gl/1iWqsL

Dahsyatkan tawaran yang One Living Seri Kembangan berikan kali ni. Jangan tak tahu, siap ada Suria Cruizer lagi yang bakal menjengah dan menghiburkan anda disana dengan pelbagai game serta hadiah menarik.

Jadi apa lagi yang anda tunggu? Jom ramai kita serbu One Living Seri Kembangan pada 6 hingga 8 Julai ini dari jam 10 pagi hingga 9 malam! Kalau boleh datang awal sikit tau! Bukan apa ramai yang beratur nanti. Takut anda terlepas pulak tawaran hebat ni.

Kalau tak tahu dimana kedainya, cari kedai yang ada signboard LED paling terang dikawasan tersebut. Tak pun ikut waze dan google maps dekat bawah.

Masa: 10 pagi – 9 malam

Alamat: 43, Ground Floor, Jalan LP 1A/2, Taman Lestari Perdana, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

No telefon: 03-8943 3652

Hotline:1700-81-8480

Waze: One Living Seri Kembangan

 

Yang Popular

To Top