Fesyen

Beli Belah Di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang & Dapatkan Diskaun Sehingga 70% Pada Musim Perayaan Ni!

1.1K
SHARES

Bila dah tiba musim Ramadan dan Syawal ni, pasti anda semua tertunggu tunggu tawaran hebat daripada jenama yang menarik dan berkualiti daripada sesetengah pusat membeli belah kan?

Kini, anda boleh berbelanja di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang dan dapatkan diskaun sehingga 70%! Ada pelbagai barang berjenama yang anda boleh dapatkan disana, antaranya ialah Aigner, Skechers, Furla, Carlo Rino, Clarks, Coach dan banyak lagi.

Selain itu, anda juga boleh mengambil peluang untuk berbukan puasa di sana bersama keluarga dan sahabat anda dengan pilihan restoran yang ada seperti Sushi King, Kenny Rogers Roasters, Para Thai dan Leten.

Terokai hiasan bertema Maghribi yang meriah di Sunshine Square, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

Bagi merangkul semangat perayaan pada tahun ini, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang dihiasi dengan dekorasi yang menarik bertemakan Maghribi yang menggunakan kad bod die-cut dimana ia boleh dikitar semula dengan lampu tanglung berwarna-warni. Cantik kan?

Hadiah bernilai sehingga RM150,000 untuk direbut!

Bukan tu saja, kalau anda berbelanja di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ni, anda berpeluang untuk memenangi hadiah serta tawaran menarik daripada mereka tau. Ini antara hadiah dan langkah-langkah penyertaannya:

1) Belanja & Menang Motosikal Baru (15 April- 31 Mei 2021)

 • Anda berpeluang untuk memenangi 10 hadiah motosikal termasuk 3 unit Yamaha Ego Solariz & 7 unit Honda Beats dengan hanya berbelanja minimum RM500 dalam DUA (2) maksimum resit. 
 • Untuk penyertaan, anda boleh mengimbas borang dalam talian QR yang dipaparkan di Sunshine Square.

2) “Flip & Win” Instant Rewards ( Pada tarikh tertentu sahaja)

 • Dengan hanya Flip & Win, anda berpeluang menangi ganjaran hadiah segera termasuk Telefon VIVO dan OPPO, Kerusi Urut Gintell dan Peralatan Sukan, Kerusi  Tomaz Syriz II, beg tangan berjenama dan banyak lagi. 
 • Berbelanja minimum RM300 dalam maksimum DUA (2) resit untuk penyertaan.

* Terhad kepada 300 peserta pertama yang layak setiap hari sahaja.

3) Paket Sampul Raya Edisi Terhad (10 April- 23 Mei 2021)

 • Tebus Paket Hijau Raya edisi terhad dengan perbelanjaan minimum RM100 untuk satu resit.

4) Tempat Letak Kenderaan PERCUMA

 • Tebus Tempat Letak Kereta PERCUMA selama 2 jam dengan perbelanjaan minimum RM50 ke atas dalam satu resit.

5) Teka Dengan Betul & Menangi Baucar Beli-Belah RM50 (12 April – 23 Mei 2021)

 • Anda hanya perlu Cari dan kira jumlah Lampu Arab, Motosikal dan Lampu Maghribi yang  dipamerkan di Sunshine Square dan berpeluang memenangi baucar membeli belah dari mereka.

Ada diskaun & tawaran lain yang menarik juga!

Selain daripada tawaran di atas, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang juga hadir dengan tawaran baru mereka yang bakal tiba nanti. Senang kata, lepas raya nanti pun anda boleh membeli belah disana juga! Apa lagi yang menarik tu?

1) Ganjaran segera dengan pulangan tunai

 • Tebus Baucar Hadiah untuk pembelian seterusnya dengan perbelanjaan minimum RM200 dalam satu maksimum DUA (2) resit di mana-mana cawangan di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang.

 • Hanya tertakluk pada 24, 25, 30 April 2021, 1 & 2 Mei 2021

*Terhad kepada 500 pelanggan pertama yang layak setiap hari, berdasarkan urus niaga pertama. Sementara stok masih ada.

2) Jualan istimewa 4 hari & Kempen Baucar Tunai – Gandakan Penebusan 

 • Tebus Baucar Hadiah untuk pembelian seterusnya dengan perbelanjaan minimum RM200 dalam satu maksimum DUA (2) resit di mana-mana cawangan di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang. 

 • Tertakluk pada tarikh 13 – 16 Mei 2021

*Terhad kepada 1,000 pelanggan pertama yang layak setiap hari, berdasarkan urus niaga pertama. Sementara stok masih ada.

3) Pelanggan istimewa terawal 

 • Tebus hadiah percuma dengan perbelanjaan minimum RM100 dalam satu resit yang dibuat pada hari yang sama di mana mana kedai di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang dari jam 10 pagi hinggan 12 tengah hari. 
 • Tertakluk pada tarikh 23 April – 23 Mei 2021
*Terhad kepada 100 pelanggan pertama yang layak setiap hari, berdasarkan urus niaga pertama. Sementara stok masih ada.

Jom serbu Mitsui Outlet Park KLIA Sepang sekarang!

Menarik betul kan tawaran dan diskaun yang ditawarkan oleh Mitsui Outlet Park KLIA Sepang ni. Kalau macam tu, anda tunggu apa lagi? Jom lah ramai ramai serbu dan membeli belah bersama keluarga anda sempena musim perayaan ni!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web Mitsui Outlet Park KLIA Sepang atau menerusi Facebook, dan Instagram mereka sekarang! Jangan lepaskan peluang ya!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×