Famili

Barangan Comel Dan Murah Bertemakan Ferdinand! Siap Dapat tiket Air Asia Free Lagi Di Miniso, Quill City Mall KL!

5.9K
reads

Ketandusan idea nak beli hadiah ataupun beli barang keperluan di mana? Jom ke booth Miniso, Quill City Mall KL sempena Krismas ni!

Kalau anda semua nak tahu, booth Miniso kali ni lain dari yang lain.  Miniso di Quill City Mall KL ini bertemakan kartun Ferdinand yang bakal ditayangkan di pawagam pada 14 Disember ni! Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan. Inilah peluang anda semua nak serbu Miniso!

Bukan itu sahaja, dengan pembelian sebanyak RM100, anda berpeluang untuk memenangi baucer bernilai RM20 dan boleh redeem barangan ekslusif Ferdinand!

Ada lagi, dengan pembelian itu juga, anda boleh memenangi tiket ke luar negara!

Tempat yang ditawarkan juga bukan calang-calang ye.. Sydney, Melbourne dan Gold Coast adalah antara lokasi yang anda semua boleh pergi! Anda hanya perlu spend minimum RM40 dalam satu resit di mana-mana kedai di Quill City Mall KL ni. Peraduan ni dah pun bermula sehingga 25 December je! So cepat-cepat pergi berbelanja di Quill City Mall KL!

Eh eh ada lagi, anda juga boleh redeem 2 point untuk RM1 untuk hari Isnin hingga Jumaat, dan 1 point RM1 untuk hari Sabtu dan Ahad! Kumpul point banyak-banyak dan anda boleh redeem  tiket kapal terbang bermula dari 500 points! ( T&C apply)!

Dengan berbelanja di Miniso je, anda semua boleh dapat semua ni. Fuhh, memang berbaloi lah kan? Dapat barangam yang cantik dan comel dengan harga yang murah, dapat lagi redeem barangan eksklusif Ferdinand, eh dapat lagi pergi luar negara! Wah, wah!

Apa antara barangan yang ada eh?

Dibawah ni admin sertakan antara barang yang dijual di Miniso,Quill City Mall KL! Ada powerbank, beg, botol air berwarna warni dan macam-macam lagi lah. Anak-anak pasti teruja!

Kalau tak nak drive, boleh lah naik monorail!

Berdepan je dengan Quill City Mall KL ni. Tak payah nak lintas jalan, memang ada jambatan ke mall ni dari stesen train tu ha.

Keseronokan ni tak terhenti disitu ye, kalau anda semua plan nak pergi pada hari bekerja (Isnin-Jumaat) selepas pukul 5, parking percuma! Dan kalau anda plan nak pergi pada hari Sabtu dan Ahad pula, parking hanya RM3 sahaja per entry!

Lepas dah membeli belah, boleh lah anda semua tengok terus cerita Ferdinand ni di GSC Quill City Mall KL ni! Feel dia memang lain macam lah kalau dah dapat barangan ekslusif pula, tengok movie lagi. Ha memang seronok. Anak-anak mesti terlebih eksited!

Seronok kan dengar? Beli barang murah, parking pun murah dapat barangan percuma lagi. Memang berbaloi sangat lah nak spend time dengan family dekat sini! So, apa lagi, jom bawa anak-anak ke booth Miniso!Barangan comel-comel belaka dan yang penting.. murah dan berbaloi!

Maklumat lanjut anda boleh layari Instagram: QuillCityMallKualaLumpur atau website disini .

Yang Popular

To Top