Hebahan

5 Sebab Orang Suka Shopping Barangan Elektrik Di Kedai Ini, No 3 Tu Setuju Sangat

0
reads

Sekarang ni, guna hujung jari pun dah boleh dapat barang yang kita nak. Tak perlu ke kedai, sebab melalui online, semuanya dah tersedia. 🤳 Sesetengah orang, lagi suka beli barang tu kat depan mata, baru puas hati. Lebih-lebih lagi, barangan elektrik. Betul tak?

Pening juga nak cari barangan elektrik ni. Tak perlu risau, ada berita hangat untuk anda! Mesti anda pernah dengar tentang kedai barangan elektrik iaitu Senheng/senQ? Kami percaya, anda pasti tak menyesal shopping kat situ lepas ni kerana…

Promosi gempak sempena Seamless Festival

Semua mesti suka bila promosi diadakan, lagi-lagi perempuan. Hihi. 🤤 Rupanya ada promosi hebat di Senheng/senQ sempena Seamless Festival. Promosi ini bermula 2 Mei 2018 hingga 13 Mei 2018. Take note!

Ada 5 sebab anda patut shopping kat Senheng/senQ sempena Seamless Festival. Kenapa agaknya?

Ada 7 jenama hebat dengan diskaun tambahan sehingga 50%

Ini antara sebabnya. Ada tujuh jenama hebat akan join Seamless Festival ni. Antara jenama yang ditawarkan adalah Faber, Pensonic, Toshiba, Samsung, Sharp, Panasonic dan Sony. Mereka tawarkan lebih daripada 200 produk. Banyak tu!

Paling syok, ada diskaun tambahan sehingga 50% juga. Ni antara promosi yang tak boleh anda lepaskan! Dahlah jenama hebat belaka, ada diskaun pula. Memang hebat!

4 Flash Deals setiap hari dengan promosi gempak

Kaki shopping online mesti dah biasa dengan Flash Deal. Waktu ni, kebanyakan harga barang jadi lebih murah. Sampai pening nak pilih yang mana satu. 😋

Senheng/senQ pun ada Flash Deal! Sebanyak 48 produk akan ditawarkan dalam Flash Deal setiap hari semasa Seamless Festival. Maksudnya, ada 4 produk akan dipaparkan dalam jualan pada setiap hari. Produk yang ditawarkan adalah barangan rumah, gajet digital, TV dan Audio, barangan dapur serta produk penjagaan peribadi dan kecantikan. Weee…

👩‍💻 Ingat, Flash Deal hanya berlangsung dalam masa 24 jam sahaja dan ia berubah pada jam 10 pagi setiap hari. Rugi kalau tak grab. So, kena cepat ya!

Nah, anda boleh survey produk yang ditawarkan kat bawah ni. Kalau dah berkenan, terus klik pada gambar saja okay…

1) Sony

  • Sony 55-inch 4K HDR TV dengan X Reality PRO SNY-KD55X7000E
  • Harga promosi : RM2,649

2) Toshiba

  • Toshiba 7.2KG Circular Intake Washer TSB-AWF820SMWL
  • Harga promosi : RM669

3) Faber

  • Faber 42L Microwave Oven FBR-FEOR42
  • Harga promosi : RM279

4) Sharp

  • Sharp 360L Inverter 2-Door Fridge SHP-SJ366MSS
  • Harga promosi: RM1,299

5) Samsung

  • Samsung 12KG Inverter Top Load Washer SAM-WA12J5750SV
  • Harga promosi : RM1,399

6) Pensonic

  • Pensonic Deep Fryer PEN-PDF2201
  • Harga promosi : RM279

7) Panasonic

  • Panasonic Non-Humidifying nanoe™ Air Purifier PSN-FPXJ30AHM
  • Harga promosi : RM329

Wah, memang berbaloi! Rugilah kalau tak nak grab satu untuk rumah anda. Nak tahu apa yang paling menarik dan ditunggu-tunggu? Inilah dia…

Kotak hadiah misteri untuk barangan elektrik dari jenama utama

Masih ingat jenama hebat yang ditawarkan? Paling menarik semasa Seamless Festival ni, Senheng/senQ akan tawarkan kotak hadiah misteri untuk anda. Yezza… Ni yang paling ditunggu-tunggu!

Nilai kotak hadiah misteri ni berbeza dari RM35 hingga RM499. Tapi nilai sebenar barang yang anda dapat adalah lebih tinggi daripada harga jualan kotak hadiah misteri tu. Confirm surprise! 😱

Promosi store pick-up, dapat percuma non-stick frying pan

Kalau beli secara online di Senheng/senQ, anda boleh pilih untuk delivery atau store pick-up. Untuk pengetahuan anda, store pick-up ialah ambil barang yang anda beli secara online di kedai Senheng/senQ berdekatan. Macam tu rupanya!

Biasanya orang lagi suka delivery sebab senang. Tapi confirm anda berubah angin kali ni. Sempena Seamless Festival, anda akan dapat non-stick frying pan secara percuma! Ia bernilai RM59.90 tau. Sangat berbaloi. Bolehlah guna untuk masak lepas ni. Yay…

Promosi ini hanya untuk pelanggan yang buat pembelian minimum RM120 di Senheng atau senQ Online Store dan memilih untuk store pick-up. Ingat tu. Kalau yang delivery memang tak dapatlah gayanya.

Dapat waranti tambahan 1 Tahun dengan PlusOne Membership

Lagi syok, kalau anda join PlusOne Membership dengan harga RM12, anda akan dapat banyak faedah! Apa faedahnya? Anda boleh dapat waranti tambahan 1 tahun atas waranti pengeluar apabila shopping di Senheng/senQ. Syoknya! [ Daftar PlusOne Membership di sini ]

Oh, dah jadi ahli dalam PlusOne Membership sebelum ni? Untuk ahli sedia ada, hanya perlu log masuk credential anda di senheng.com.my dan senq.com.my. Lepas tu buat pembelian, terus dapat waranti tambahan 1 tahun. Senang sangat!

Patutlah ramai yang suka shopping kat Senheng/senQ! Banyak promosi yang ditawarkan sempena Seamless Festival ni. Promosi ini bermula dari 2 Mei 2018 hingga 13 Mei 2018. Jangan lupa tu…Â ğŸ˜Ž

Apa tunggu lagi? Jom shopping barangan elektrik kat Senheng/senQ yang berdekatan. Pakat dengan keluarga dan rakan-rakan. Kalau nak beli online, boleh klik laman web Senheng atau laman web senQ ini okay? Tak boleh lepaskan promosi yang hebat ni. Let’s shopping! 🛍 🛍

Yang Popular

To Top