Cantik

3 Tips Sentiasa Cantik Dan Bertenaga Sepanjang Hari Cara Bintang Manis, Janna Nick!

947
reads

Siapa yang tidak mengenali pelakon dan penyanyi manis bernama Janna Nick ini kan? Lebih dikenali menerusi lakonannya dalam drama tempatan, kini beliau juga turut membintangi sebuah drama yang menggabungkan pelakon dari Indonesia dan Malaysia. Wah! Tak lama lagi, makin luaslah nama bintang ini di persada seni seberang kan?

www.instagram.com/jannanick

DAH JADI DUTA!

Bukan itu sahaja, Janna juga telah dilantik sebagai duta terbaharu jenama telefon pintar paling popular di China iaitu Vivo dimana Vivo telah melancarkan model terbaharu iaitu Vivo V7+ yang memang cantik! Memegang konsep ‘young, fresh and energetic’ untuk Vivo V7+, itulah salah satunya kenapa Vivo Malaysia telah memilih Janna sebagai duta. Mana tidaknya, kalau kita tengok Janna ni sepanjang masa cantik dan bertenaga kan? Rupa-rupanya, inilah salah satu ‘rahsia’ beliau untuk selalu kelihatan cantik dan fresh!

Di majlis pelancaran Vivo V7+– www.facebook.com/vivoMalaysia

www.facebook.com/pg/vivoMalaysia

www.instagram.com/jannanick

TIPS JANNA KELIHATAN CANTIK DAN BERTENAGA SELALU!

1. JANGAN LAYAN PERASAAN MALAS

giphy.com

Sudah semestinya bila berkerjaya sebagai seorang pelakon dan selebriti, mesti ada masanya bila perasaan malas tu melanda kan? Namun, bagi Janna Nick, beliau perpendapat bahawa ‘mood’ malas itu harus ditepis supaya perjalanan kariernya dapat berkembang dengan maju. Inilah contoh yang anak muda kena ikut! Kalau asyik malas saja, macam mana nak maju kan?

2. JANGAN LAYAN PERASAAN PENAT

http://www.istockphoto.com/

Selain ‘mood’ malas, salah satu tips Janna Nick untuk kelihatan bertenaga dan cantik adalah untuk tidak menghiraukan perasaan penat. Memang betul, siapa yang tak penat kan? Tetapi, Janna berpegang kepada prinsip dimana apa yang tersimpan di dalam hati kita, itulah yang akan tergambar di wajah kita nanti. Kalau dalam hati kita asyik fikirkan penat saja, macam mana muka nak berseri-seri? Oleh itu, ikut tips Janna Nick ini dan mesti wajah anda akan berseri-seri bak bidadari!

3. GAMBAR KENA ‘ON POINT’, MESTILAH GUNA VIVO V7+

www.facebook.com/vivoMalaysia

Dikenali sebagai salah satu telefon pintar yang mempunyai kamera paling mantap untuk ‘berselfie’, Janna Nick juga menyakini bahawa fungsi Vivo V7+ dapat membantunya dalam mendapatkan gambar yang ‘on point’ sepanjang masa. Bukan itu sahaja, penggunaan yang mudah dan harganya yang mampu dimiliki, Vivo V7+ juga dapat membantu segala kerja harian Janna dilakukan dengan begitu mudah. Lepas ni kalau nak selfie cantik seperti Janna Nick, kena guna Vivo V7+ lah!

www.facebook.com/vivoMalaysia

*Oleh itu, jom kita amalkan sikap positif seperti Janna Nick dalam kehidupan seharian kita dan pada anda yang rasa nak tukar telefon pintar yang baharu tu, apa kata cuba Vivo V7+ ni, mesti terbaik!

Yang Popular

To Top