Rakyat

Wanita Kecewa Beli Sandwich Telur Di RnR Tapi Mana Telurnya?

20
SHARES

Seperti mana kita tahu harga barangan runcit semakin meningkat dan rata-rata peniaga mengambil keputusan untuk meningkatkan harga jualan.

Walaubagaimanapun, ada juga segelintir peniaga yang menjual makanan tidak setimpal dengan harga seperti luahan seorang pengguna Facebook di mana dia membeli sandwich telur tetapi tak ada telur….

WANITA KECEWA BELI SANDWICH TELUR DI RNR TAPI MANA TELURNYA?

telur

Menerusi perkongsian Maslina Aini, dia membeli sandwich telur pada harga RM4 sepaket dan hanya ada beberapa butir isi telur yang sudah dihancurkan.

Sandwich telur itu tidak sesuai dengan harga yang dijual kerana intinya kosong dan tidak memuaskan hati pelanggan. Maslina meluahkan rasa kecewa kerana peniaga tidak menjaga kualiti makanan untuk dihidangkan kepada pelanggan.

Sandwich telur, yang telur nya boleh kira satu satu. Harga Rm4 1 paket. Bukan nak kecam atau merungut tapi sekadar perkongsian tentang realiti kualiti makanan di sesetengah RnR tak berubah.

Bukan semua premis RnR macam ni. Pada owner premis yang menjual makanan yang sedap-sedap tu, tahniah anda terbaik. Yang menjual macam sandwich ni mohon perbaikilah kualiti anda. Pembeli faham kos sekarang serbi mahal tapi biarlah berbaloi dengan setiap ringgit kami yang keluarkan.

“TELUR DI ALAM LAIN, PAKAI NIAT”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet turut meluahkan rasa kecewa kerana turut pernah ‘terkena’ dengan makanan inti kosong sahaja. Adoi, macam-macam ragam peniaga!

telur

Diharapkan peniaga di luar sana lebih peka dengan kualiti makanan dan menjual makanan dengan harga yang berpatutan.

Sumber: Facebook Maslina Aini Mat Saad

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×