Business

ViVO V5s Smartphone Kini Dicipta Untuk Memudahkan Lagi Group Selfie. Confirm Semua Akan Masuk Dalam Gambar!

1.5K
reads

TERBARU! ViVO V5s Group Selfie. Macam ni baru best nak selfie ramai-ramai!

ViVO baru sahaja melancarkan V5s bulan lepas. V5s dengan kelebihan 20-megapixel kamera hadapan kini mengeluarkan smartphone yang terbaik untuk korang selfie ramai-ramai. Smartphone ViVO V5s ini juga dengan selfie softlight yang terbaru sesuai untuk Group Selfie.

So, lepas ni tak perlu risau lagi semua orang akan masuk dalam gambar. Tak ada yang tertinggal dan jangan risau tentang kualiti gambar. Memang akan terang dan sharp! Hehe. Apa yang terbaik tentang smartphone ViVO V5s Group Selfie ni?

  • Setting untuk landscape panning effects in ‘groufies’ atau group shots
  • Close-up panaromic landscape panning effects
  • 145-degree untuk group selfie
  • Boleh digunakan untuk potrait dan landscape orientations

Dengan smartphone ni, korang semua tak perlu lagi susah-susah nak beli fish-eye lens untuk panaromic shots atau group selfie dengan kawan-kawan. Memang semua orang akan masuk dalam gambar punya, conpem! Ini baru smartphone yang semua orang perlu, betul tak? Nak bawak pergi travel pun senang.

Function istimewa tentang smartphone ViVO V5s #PerfectSelfie ini adalah kamera hadapannnya iaitu Swafoto yang dilengkapi dengan:

  • Sensor IMX376 20-megapiksel dengan apatur f/2.0
  • Selfie Spotlight terkini yang menghasilkan efek cahaya studio fotografi
  • Mod Face Beauty 6.0
  • Mod Group Selfie

Kamera smartphone ini juga telah direka bersama Sony dan menjanjikan gambar yang diambil akan menjadi lebih jelas dan terang. Bestnyaaa! Admin dah cuba kamera smartphone ni, memang gempak! Memang kena cuba baru tahu.

Oh ya, mod Face Beauty 6.0 telah direka berdasarkan testimoni daripada 1,000 orang pengguna. Setting untuk mod ini akan berubah mengikut situasi. Mata korang boleh berkilau pastu kulit muka juga boleh menjadi lebih cerah.

Oh ya, ViVO juga bakal menjadi penaja Piala Dunia FIFA 2 tahun berturut-turut

Untuk peminat tegar bola sepak di luar sana, kalau nak tahu jenama telefon pintar global ViVO telah mengumumkan kerjasama dengan Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA) untuk menaja Piala Dunia FIFA untuk tempoh 6 tahun kali ini dan melibatkan dua liga perlawanan bola sepak. ViVO bakal menjadi penaja rasmi Piala Dunia FIFA 2018 dan 2022! Wohoo!

Kalau korang nak tahu, kali ini Vivo akan menaja Piala Konfederasi FIFA 2017, Piala Dunia FIFA di Rusia, Piala Konfederasi FIFA 2021 dan juga Piala Dunia FIFA 2022 di Qatar.

Vivo juga akan memperkenalkan FIFA World Cup Phone yang menawarkan pengalaman yang luar biasa untuk pengguna ViVO dan para peminat bola sepak.

Untuk maklumat lanjut tentang smartphone terbaru ni, korang boleh klik di link ni! (inserts landing page)

Yang Popular

To Top