Hebahan

Vietjet Menyambut Hari Wanita Vietnam Dengan Ribuan Tiket Promosi

1
SHARES

Sehubungan dengan sambutan Hari Wanita Vietnam pada 20 Oktober 2016, Vietjet akan memberikan 300,000 tiket promosi kepada semua penumpang bagi semua penumpangnya hanya dari USD0 di bawah kempen “Kini 12 tengahari, Jom Vietjet” selama tiga hari iaitu pada 11, 12 dan 13 Oktober 2016 hanya di www.vietjetair.com.

Promosi ini untuk laluan antarabangsa daripada Vietnam ke Hong Kong, Kaohsiung, Taipei, Tainan, Seoul, Singapura, Bangkok, Kuala Lumpur dan Yangon.

all-new-airbus-fleet-of-vietjet-_-3

Tempoh perjalanan adalah dari 1 November 2016 sehingga 25 Mac 2017 (kecuali cuti umum). Bagi laluan baru di antara Ho Chi Minh City – Hong Kong pula, tempoh perjalanan adalah dari 9 Disember 2016 dan laluan Ho Chi Minh City – Kaohsiung dan laluan Hai Phong – Seoul, tempoh perjalanan adalah dari 12 Disember 2016.

Tiket promosi ini boleh ditempah dari jam 12tengahari sehingga 2petang (waktu Vietnam) di www.vietjetair.com (juga boleh dilayari melalui telefon pintar di https://m.vietjetair.com) atau www.facebook.com/vietjetvietnam (cuma tekan tab “Booking”). Bayaran boleh dibuat dengan mudah menggunakan kad debit dan kredit Visa, MasterCard, JCB, dan American Express dan kad-kad ATM yang dikeluarkan oleh 29 bank Vietnam yang telah berdaftar dengan perbankan internet.

 

Mengenai Vietjet:

Vietjet merupakan syarikat penerbangan pertama dari Vietnam yang beroperasi sebagai kos murah dan pelbagai perkhidmatan bagi memenuhi permintaan pengguna. Baru-baru ini, Vietjet memenangi IOSA Certification daripada International Air Transport Association (IATA) selepas hanya tiga tahun beroperasi. Like Vietjet di Facebook, https://www.facebook.com/Vietjetvietnam, Twitter, @Vietjetvietnam, dan lihat video di https://www.youtube.com/user/Vietjetvietnam

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×