Famili

[VIDEO] Ini Jawapan 4 Hero Pelangi Cinta Bila Ditanya Tentang Mira Filzah

297
SHARES

Kecoh jadinya apabila kami menerjah ke semua pelakon utama mini drama Pelangi Cinta 100PLUS di set penggambaran. Bukan setakat kena terjah je, ke empat-empat hero Pelangi Cinta 100PLUS juga diberikan beberapa soalan mengenai Mira Filzah.

Jom kita tengok! Antara mereka berempat ni, siapa yang lebih mengenali pelakon yang cantik ni.

Wah! Dasyat juga Hairul Azreen ni. Dalam 10 soalan, 5 yang betul! Kira okay lah tu. Untuk 3 hero yang lain, jangan sedih-sedih la ya. Nama pun cabaran. Biasalah tu, hero mesti kalah dulu. Kan? Hehehe..

Siapa Antara Mereka Pelangi Cinta Mira Filzah?

Buat kaki drama, admin ada berita baik nak dikongsikan dengan anda. Tahun ini, bulan Ramadan anda bakal diserikan dengan drama pendek “Pelangi Cinta” by 100PLUS.

Diarahkan oleh Isma Yusoof, drama pendek ini menggabungkan Mira Filzah sebagai Bunga bersama dengan 4 jejaka tampan Malaysia iaitu Hairul Azreen, Syafiq Kyle, Shukri Yahaya dan Aiman Hakim Ridza.

Jadi antara mereka berempat ni, siapalah yang berjaya memiliki hati Bunga ya? Haa kalau anda nak tahu, anda kena tengok drama pendek yang akan bersiaran pada setiap hari Isnin, jam 9:50 malam. Hanya di TV3.

Jom Tengok Episod Akhir Bersama Bintang ‘Pelangi Cinta 100PLUS’!

Nak lagi seronok layan drama ni, anda berpeluang untuk menonton episod akhir bersama bintang Pelangi Cinta 100PLUS tau! Bukan tu je, anda juga dapat beramah mesra dan berbuka puasa bersama mereka.

Caranya senang je, anda perlu menyertai peraduan mingguan #PelangiCinta100PLUS di https://www.facebook.com/my100plus/videos/2092484347434342/

Untuk maklumat lanjut, korang boleh melayari Facebook page 100PLUS di https://www.facebook.com/my100plus/

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×