Famili

[Video] Ceritera Momen Terindah Si Manja, Mendewasakan Ibu Bapa.

17
SHARES

Sesebuah perkahwinan pastinya tidak lengkap tanpa kehadiran si manja. Namun, anak merupakan satu anugerah yang tak ternilai. Video di bawah ini pastinya buat ibu bapa di luar sana sedar seterusnya akan lebih menghargai detik-detik manis bersama si manja cilik.

1. Perkembangan positif si manja

Biarpun keletah si manja nampak kecil di mata orang, bagi ibu bapa ianya satu perubahan yang positif buat mereka.

2. Anak adalah kunci kebahagian sesebuah keluarga

Kalau dulu di awal perkahwinan berdua lebih baik kan? Tapi bila dah ada bertiga berempat ni mesti lebih riuh dan bahagia. Maklum la, kalau dah ramai-ramai mesti seronok tengok gelagat masing-masing.

3. Potensi si manja mengubah persepsi

Si manja ni sebenarnya dianugerahkan dengan satu aura yang dapat mencairkan hati kita. Gelagat mereka pastinya membuatkan ibu bapa jadi gembira dan ada kalanya terharu.

4. Si manja cerminan ibu bapa

Besar harapan ibu bapa buat anak, tapi tiada apa yang lebih menggembirakan selain dapat berbakti semula pada ibu bapa, agama, bangsa dan negara.

5. Nutrisi ‘pengikat’ keluarga bahagia

Semuanya bermula dari apa yang kita berikan pada si manja, kerana apa yang mereka makan menjadikan lebih lagi. Macam mana nak jadi lebih lagi? Mudah saja, hanya berikan si manja anda Dugro yang dirumus dengan lebih lagi DHA*,IcFOS, serta 15 vitamin dan mineral agar si manja membesar dengan optimum dan menjadi lebih lagi.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan tips mengenai nutrisi atau perkembangan si manja, hubungi di talian 1800-38-1038 yang dibuka 24 jam seminggu.

Jika anda ingin kongsikan lebih banyak detik si manja bersama kami, kongsikan di Facebook atau Instagram dan jangan lupa untuk #dumexdugro #jadilahlebihlagi atau anda boleh kongsikan di Facebook Dumex Dugro.

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×