Famili

[VIDEO] Cara Menjadi Menantu Favorite Di Hari Raya!

15
SHARES

Sambutan Hari Raya Aidilfitri bakal menjelang. Buat mereka yang sudah berkahwin itu, masa inilah yang sesuai untuk mengeratkan ukhuwah bersama keluarga dan keluarga mertua.

Walaupun duduk berasingan selepas berkahwin, selain hati keluarga anda, hati keluarga mertua juga perlulah dijaga ya. 

Nak memikat hati mertua? Senang sahaja. Di sini, admin akan kongsikan video bagaimana Chazynash memikat hati ibu mertuanya! Jom kita tengok!

Haa tengok! Dengan membantu membersihkan rumah je sudah cukup untuk memenangi hati mertua. Maksudnya rajin-rajinkanlah diri untuk bantu apa yang patut.

CLOROX! Dikuasakan Oleh Peluntur No.1 Di Dunia!

Dengan adanya Clorox, pasti kerja-kerja pembersihan rumah menjadi lebih mudah, cepat dan berkesan!

Contohnya produk Clorox All Purpose Cleaner Spray ni, tak perlu mop lantai sampai satu rumah kalau setakat kotoran yang setompok tu. Spray je, lepas tu lap pakai kain bersih. Tada! Bersih dalam sekelip mata! 

Lagi satu pasal papan pemotong plastik dan span. Jarang kita membersihkan dua alatan dapur ni. Hati-hati ya sebab dua alatan ni banyak terdedah dengan bakteria. Jadi dengan menggunakan cecair Clorox Bleach, ia boleh menghapuskan 99.9% bakteria yang terdapat pada dua alatan tersebut.

Caranya? Mudah sahaja! Rendamkan dua alatan itu ke dalam air yang bercampur dengan dua sudu teh Clorox Bleach selama 5 minit. Kemudian basuh alatan tersebut dengan air bersih. Haa dua alatan ini sudah selamat untuk digunakan!

Paling penting, Clorox ni bukan sahaja dapat membersihkan kekotoran, malah dapat membunuh bakteria. Tidak hairanlah Clorox diiktiraf sebagai peluntur No 1 di dunia. 

KAMI INGIN MEMBERIKAN DUIT RAYA SEBANYAK RM100! WOW!

Bersempena hari raya ini, kami ingin memberikan Duit Raya sebanyak RM100 kepada anda! Wow! Bestnya! Tapi, anda perlu kongsikan satu tip atau hack yang berkesan untuk membersihkan rumah terutama pada Hari Raya dengan menggunakan Clorox. 5 tip yang paling berkesan akan dipilih sebagai pemenang. Haa tunggu apa lagi? Cepat! Penyertaan dibuka dari 19 Jun sehingga 30 Jun ini. Selamat mencuba dan Selamat Hari Raya!

Untuk sebarang penyertaan, boleh klik di link FB kami di sini:

Cara Menangi Hati Ibu Mertua di Hari Raya

Tahu tak, nak bersihkan rumah ketika Hari Raya akan menjadi lebih mudah dengan mengikuti tip dari Chazynash ni. Kalau nak tahu, jom tontonlah video berikut ni. Dan bersempena Hari Raya ini,“Sirap Limau" ingin memberikan Duit Raya RM100 kepada anda! Best kan? Hanya perlu kongsikan satu tip atau trik yang berkesan untuk membersihkan rumah terutamanya menjelang Raya ini. 5 tip paling berkesan akan dipilih sebagai pemenang.*Terma & Syarat:-Tempoh peraduan : 20 Jun – 30 Jun 2017-Kongsikan tip dan trik di ruang komen di bawah. -Tips pembersihan mestilah menggunakan salah satu produk Clorox seperti yang digunakan dalam video ini.-Pemenang akan dipilih melalui tip yang paling berkesan dan menarik.

Nai-post ni Sirap Limau noong Lunes, Hunyo 19, 2017

 

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×