Famili

[VIDEO] Adakah Anda Ibu Bapa Yang FIT? Cuba Semak Berdasarkan Checklist Ini

47
SHARES

Menjadi ibu bapa bukanlah satu perkara yang mudah. Nak-nak buat anda yang baru pertama kali bergelar ibu bapa. Banyak benda yang perlu dipelajari. Selain ilmu parenting dan penjagaan anak, penting juga untuk anda sentiasa kekal FIT secara fizikal dan emosi.

Tapi, adakah anda benar-benar FIT sebagai ibu bapa? Mari kita semak checklist berdasarkan video di bawah ini.

Setuju dengan apa yang Fad cakap tu. Bila dah ada anak tak bermakna anda kena berhenti jadi diri sendiri. Minat dan hobi yang ada boleh saja nak diteruskan. Tapi sebagai ibu bapa, anda perlu bijak untuk FIT kan bayi dengan aktiviti yang dilakukan.

Apa yang penting, bayi haruslah sentiasa dalam keadaan yang selesa. Kalau nak bagi si manja rasa selesa, kenalah pakaikan lampin yang FIT dan sesuai untuk mereka.

Drypers Drypantz, Direka Khas Untuk Semua Peringkat Tumbesaran Bayi

Drypers Drypantz direka khas untuk memberi padanan lampin yang FIT buat setiap peringkat tumbesaran bayi (LaydownFIT, CrawlFIT dan MoveFIT). Ia memberikan si manja keselesaan, kelembutan dan fleksibiliti yang maksimum untuk mereka bebas meneroka. Lagi-lagi ketika mereka sedang bermain.

Dilengkapi dengan teknologi Cushion Absorb+, ia membantu urin si manja diserap dengan pantas dan membuatkan kulit bayi sentiasa kering dan selesa sehingga 10 jam. Wow! Terbaiklah!

Lampin ini juga dilengkapi dengan disposable tape. Ia menyenangkan ibubapa untuk membalut lampin yang telah kotor dengan kemas dan bersih.

Haa.. Lepas ni, kuranglah kotoran dan bau lampin di rumah! Ibu bapa cuma perlu koyak, gulung, lekat dan buang saja. Senang kan?

Jangan biarkan keseronokan si manja anda terganggu. Jadi seorang ibu bapa yang bijak dengan memakaikan lampin yang sesuai dan serasi untuk si manja. Sebab bila serasi, hebat dirasai!

Dapatkan Drypers Drypantz untuk si manja anda sekarang!

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×