Hebahan

Tips Untuk Hasilkan Nurseri Dengan Dulux PureAir™

1
SHARES

dulux2

Dulux PureAir™ baru-baru ini dinobat sebagai Produk Terbaik Tahun 2016 / 2017 bagi kategori cat paling inovasi di Malaysia. Anugerah Produk Terbaik tersebut merupakan undian pengguna terbesar bagi produk inovasi di lebih 40 buah Negara merentasi lima benua.

Di Malaysia, Produk Terbaik ini telah diundi oleh lebih 2,000 isirumah seperti yang ditinjau oleh Nielsen. Panel hakim telah menyenarai pendek produk bagi setiap kategori sebelum isirumah Malaysia mengundi pemenangnya.

dulux1

Sejurus menerima anugerah tersebut, Encik Indra Laban, Pengurus Besar AkzoNobel Decorative Paints Malaysia, Singapore dan Brunei berkata, “Menerima anugerah ini adalah kebanggaan kami dan merupakan pengiktirafan untuk AkzoNobel. Dengan Dulux PureAir™ memenangi produk paling inovasi di dalam kategori cat, merupakan bukti berterusan kami untuk membuat kehidupan orang ramai lebih baik dan memberi inspirasi menerusi inovasi.”

Dulux PureAir™ merupakan rendah VOC, cat berkualiti tinggi yang menghalang kulat, kulapuk dan bakteria daripada hidup. Ia mampu meneutralkan formaldehyde, gas yang berbau yang seringkali digunakan sewaktu pengilangan dan mengurangkan kandungan VOC di dalam udara.

dulux3

Ini adalah sebab kenapa Dulux PureAir™ merupakan cat terbaik untuk digunakan di nursery, bilik tidur kanak-kanak atau pun bilik permainan.

Malahan, menurut kajian yang dijalankan AkzoNobel, lebih daripada 17% ibubapa baru menjadikan bucu bilik mereka kepada nursery jika mereka kekurangan ruang, manakala satu dalam 10 ibubapa yang telah mempunyai anak; membuat mereka ingin berkongsi bilik.

dulux4

Untuk maklumat lanjut mengenai Dulux PureAir™ atau produk-produk lain, sila layari laman web Dulux di http://www.dulux.com.my

MASAKAN TERBARU DARIPADA MYRESIPI

CERITA SENSASI DARIPADA BERITA HARIAN

To Top
SKIP THIS AD ×